Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεσημβρινό το παιχνίδι με την Palace λόγω αλλαγής των κανονισμών

Μεσημβρινό το παιχνίδι με την Palace λόγω αλλαγής των κανονισμών

Για το Σάββατο 05/10 και ώρα 12:30 όρισε το παιχνίδι με την Crystal Palace στο Λονδίνο η Premier League, παρά την αλλαγή των κανονισμών.

Η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι το ματς των Reds με την Chelsea στο Anfield, το οποίο θα είναι το τελευταίο πριν τη διακοπή του Οκτώβρη, έχει μεταφερθεί για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με έναρξη στις 16:30.

Ο τελευταίος αγώνας της Liverpool πριν από τη δεύτερη ανάπαυλα της σεζόν θα έχει ώρα έναρξης στις 12:30 (ώρα Αγγλίας), εκτός έδρας με την Crystal Palace το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Και παρόλο που αυτό το μεσημεριανό ματς έρχεται μετά από αγώνα Champions League με τη Bologna στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης 02/10, δεν αντίκειται στους κανόνες της Premier League περί συμφόρησης του προγράμματος.

Ο κανονισμός που θεσπίστηκε πριν από τη σεζόν 2021/22 λέει ότι κανένας σύλλογος που παίζει το βράδυ της Τετάρτης στο Champions League δεν θα παίζει στο μεσημεριάτικο ματς του Σαββάτου.

Αυτό έχει τροποποιηθεί από τότε ώστε να καλύπτει μόνο ομάδες που παίζουν εκτός έδρας στην Ευρώπη και με τη Liverpool να είναι εντός έδρας εναντίον της Bologna δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Θεωρητικά, η ομάδα του Arne Slot θα έχει στη συνέχεια την Πέμπτη για να ξεκουραστεί και την Παρασκευή για να προπονηθεί κανονικά, αν και οι προετοιμασίες τους θα περιπλέκονται από την ανάγκη να ταξιδέψουν στο Λονδίνο πριν από το Σάββατο.

Αν και απέχει πολύ από το ιδανικό, είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να συνηθίσει ο Slot και το επιτελείο του, ιδιαίτερα δεδομένου του πόσο συχνά επιλέγεται η Liverpool για τα μεσημεριανά Σαββατιάτικα παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com