Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κυριάρχησε απόλυτα και άλωσε με τριάρα το Old Trafford!!

Κυριάρχησε απόλυτα και άλωσε με τριάρα το Old Trafford!!

Πάρτι στο Old Trafford έκανε η Liverpool του Arne Slot, κάνοντας φοβερή εμφάνιση, με πολύ αποτελεσματικό pressing και διαλύοντας με 0-3 την Manchester United για την τρίτη αγωνιστική της Premier League.

Η Ολλανδική μάχη στους πάγκους έβγαλε νικητή τον Arne Slot, ο οποίος χτύπησε τον Erik Ten Hag εκεί που πονάει η ομάδα του, με τον coach της United να μην έχει την παραμικρή αντίδραση.

Ήταν η πρώτη πολύ μεγάλη φετινή παράσταση των Reds και παράλληλα η πρώτη με τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο τους, δείχνοντας τι είναι ικανοί να κάνουν, αλλά και τι θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Luis Diaz και Mo Salah σκόραραν για τους Reds, οι οποίοι έκαναν το 3 στα 3 και είναι στην κορυφή, μαζί με την Manchester City.

Η Liverpool πίεσε σωστά την Manchester United, την ανάγκασε σε πολλά λάθη στον χώρου του κέντρου, με τα περισσότερα να οδηγούν σε ευκαιρίες ή γκολ και παράλληλα διατήρησε το μηδέν πίσω.

Η ομάδα του Slot παραμένει η μοναδική στην Premier League που δεν έχει δεχθεί γκολ, έπειτα από τις πρώτες 3 αγωνιστικές.

Νίκη με 0-3 στο Old Trafford για τη Liverpool, έπειτα από 10 χρόνια και το 2014.

Α’ Ημίχρονο: Με συνταγή Brentford και χωρίς αλλαγές από την ενδεκάδα της περασμένης εβδομάδας ξεκίνησαν οι Reds στο Old Trafford κόντρα στη Manchester United.

Οι Reds μπήκαν καλά στο ματς και είδαν στο 6ο λεπτό γκολ τους από τον Trent Alexander-Arnold να ακυρώνεται για οφσάιντ του Mo Salah, ο οποίος είχε επαφή με τη μπάλα, μετά το γύρισμα του Luis Diaz.

Η ομάδα του Slot συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να πιέζει ψηλά και μετά το ακυρωθέν γκολ, ωστόσο δεν βρήκαν κάποια ευκαιρία μέχρι να σκοράρουν ξανά και αυτή τη φορά το γκολ να μετρήσει!

Η Liverpool στο 35’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Casemiro έφυγε και πάλι γρήγορα μπροστά, ο Gravenberch μοίρασε στον Salah, εκείνος σέντραρε ιδανικά στο δεύτερο δοκάρι, για να στείλει ο Luis Diaz με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα!

Οι γηπεδούχοι έκαναν στο 39ο λεπτό για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους, στην περιοχή των Reds, με τον Alisson να έχει απάντηση στο καλό σουτ του Mazraoui.

Στο 42’ οι Reds χτύπησαν ξανά, εκμεταλλευόμενοι ακόμη ένα λάθος του Casemiro, για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-2! Ο Diaz έκλεψε από τον Βραζιλιάνο, μοίρασε δεξιά στον Salah, εκείνος τον βρήκε στην περιοχή και ο Κολομβιανός με άρτιο τελείωμα σκόραρε ξανά!

Β’ Ημίχρονο: Η United απείλησε πρώτη στην επανάληψη με ωραίο εκτός περιοχής του Zirkzee, όμως ξανά ο Alisson απέκρουσε, ενώ στο 55’ ήταν ο De Ligt εκείνος που έκοψε το σουτ του Trent, πριν αυτό πάει στην εστία.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε και το 0-3 για τη Liverpool. Ο Mac Allister έκλεψε από τον Mainoo, έδωσε στον Szoboszlai, εκείνος στα δεξιά στον Mo Salah, για να τελειώσει ο Φαραώ τη φάση με το εξαιρετικό αριστερό πλασέ του και να βγάλει τα τόξα του στο Old Trafford!

Ο Αιγύπτιος άσος αμέσως μετά τη σέντρα έχασε νέα ευκαιρία για το 0-4 με νέο του πλασέ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Onana, ενώ σε κόρνερ κατέληξε η νέα του προσπάθεια στο 58’.

Η United έδειχνε κατά περιόδους χαμένη στον αγωνιστικό χώρο, ειδικότερα όταν την πίεζε ψηλά η ομάδα του Slot και όποτε έβρισκε ευκαιρίες, ο Alisson ήταν εκεί για τη Liverpool, όπως στην κεφαλιά του Zirkzee στο 63’.

Στο 66ο λεπτό πήρε ο Cody Gakpo τη θέση του Luis Diaz, ο οποίος είχε μόλις δεχθεί ένα σκληρό τάκλιν από τον De Ligt, με τον Ολλανδό άσο των Reds να κάνει αμέσως τελική με κεφαλιά που έφυγε άουτ, όπως και το ψαλίδι του Martinez στο 72’.

Στο 75ο λεπτό ο Slot άλλαξε και τους Trent και Jota, με τους Bradley και Nunez.

Στο 78’ ήταν ξανά ο Zirkzee εκείνος που έχασε μια ακόμη ευκαιρία για το σύνολο του Ten Hag, όταν και δεν βρήκε το τέρμα με την προβολή του από τη μικρή περιοχή. Μερικές στιγμές αργότερα, βρέθηκε ο Szoboszlai σε θέση βολής, σχεδόν από τη μικρή περιοχή για τους Reds, ωστόσο έκανε μια έξτρα προσποίηση και τον έκοψε ο Mazraoui.

Στο 82’ οι Κόκκινες αλλαγές έκλεισαν, με τον Andy Robertson να παραχωρεί τη θέση του στον Κώστα Τσιμίκα και στο 89’ έχασε νέα ευκαιρία με σουτ εκτός περιοχής ο Nunez για το 0-4.

Man United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Casemiro, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford; Zirkzee

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Bradley 75′), Konate, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 83′); Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai; Salah, Diaz (Gakpo 66′), Jota (Nunez 75′)

Πάγκος: Kelleher, Quansah, Gomez, Endo, Elliott

Επόμενος αγώνας για τους Reds μετά τη διακοπή στο Anfield κόντρα στη Nottingham Forest.

Οι Reds διέλυσαν την Manchester United μέσα στο σπίτι της.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com