Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah για United, Slot και τον νέο του πανηγυρισμό

Ο Salah για United, Slot και τον νέο του πανηγυρισμό

Ο Mo Salah στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για το σπουδαίο σημερινό παιχνίδι εναντίον της Manchester United, τον Arne Slot, καθώς και τον νέο πανηγυρισμό που βλέπουμε πλέον, όταν σκοράρει ο Αιγύπτιος άσος.

Ο Mo δήλωσε αναφορικά με την καλή παράδοση που έχει κόντρα στη United:

“ Απλώς πηγαίνω στο παιχνίδι, προσπαθώ να επικεντρωθώ στο παιχνίδι και να κερδίσω το παιχνίδι. Ξέρω τι σημαίνει για τους οπαδούς και την πόλη, οπότε προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα και να βάζω γκολ. Εάν σκοράρουμε, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, γι’ αυτό επικεντρώνομαι πάντα στο παιχνίδι, προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. ”

Για το τόξο που κάνει πλέον στους πανηγυρισμούς του:

“ Νομίζω ότι παρακολουθούσα το UFC – [Alex] Pereira εναντίον του Israel Adesanya. Όταν κέρδισε τον δεύτερο αγώνα με τον Pereira, πανηγύρισε έτσι γιατί ο Pereira τον νίκησε στον πρώτο. Μου αρέσει ο πανηγυρισμός, γι’ αυτό το κάνω. Είμαι φαν του UFC. Και επίσης στο σπίτι, το θεωρούν όπως το έκαναν οι Αιγύπτιοι Φαραώ μας όταν σχεδίαζαν κάτι σε έναν ναό ή στις πυραμίδες ή κάπου. Είναι παρόμοιο. ”

Για το ποιες είναι οι διαφορές στο στυλ της ομάδας με τον Arne Slot:

“ Όπως είπατε, είναι πολύ διαφορετικό από πριν. Τώρα προσπαθούμε να ελέγχουμε την μπάλα όλη την ώρα. Δεν λέω ότι πριν δεν ήταν, αλλά πριν δεν ήταν πραγματικά το Νο. 1 πράγμα γιατί με τον Klopp, τις περισσότερες φορές προσπαθούσαμε να αντεπιτεθούμε ή και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την μπάλα τόσο ψηλά όσο γίνεται. Τώρα εξακολουθούμε να το κάνουμε αυτό σίγουρα, αλλά και όταν έχεις τη μπάλα, έχεις περισσότερο χρόνο για να κρατήσεις την μπάλα και απλώς προσπαθείς να μετακινήσεις την μπάλα. Οπότε, περισσότερη κατοχή με την μπάλα. ”

“ Το σύστημα είναι αρκετά διαφορετικό, αλλά πιστεύω ότι προσαρμοζόμαστε πολύ καλά, ειδικά οι μεγαλύτεροι, επειδή είμαστε με έναν προπονητή για επτά ή οκτώ χρόνια. Τώρα προσαρμοζόμαστε με νέο. Όλα λειτουργούν καλά μέχρι στιγμής, οπότε ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε μεγάλα τρόπαια. ” Δήλωσε ο Mo Salah.

Όσο για το τι έχει αλλάξει από το 2017 που εντάχθηκε στη Liverpool:

“ Έχω αλλάξει πολύ. Ως άνθρωπος, μεγαλώνεις. Τα παιδιά μου είναι Scousers τώρα! Η γλώσσα τους μοιάζει και με την προφορά. Λοιπόν, είναι μια μεγάλη αλλαγή. Ως παίκτης επίσης, εξελίχθηκα πολύ και βελτιώθηκα πολύ. Είναι πολλές αλλαγές. Τώρα είμαι ένας από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας. Κέρδισα σχεδόν τα πάντα με την ομάδα αλλά και ο ρόλος μου έχει αλλάξει εντός και εκτός. ”

“ Ως παίκτης νιώθεις ότι τώρα γνωρίζεις τα πάντα στο παιχνίδι, είσαι πιο ήρεμος και ξέρεις ποδόσφαιρο περισσότερο από πριν τώρα. Όταν είσαι πολύ νέος, είσαι ενθουσιασμένος τις περισσότερες φορές και δεν μπορείς πραγματικά να ελέγξεις τα συναισθήματά σου στο παιχνίδι. Τώρα όμως μπορώ να το χειριστώ καλά γιατί έχω περισσότερη εμπειρία και αντιμετωπίζω καταστάσεις όπως έχω κάνει 100 φορές στο παρελθόν. ” Είπε ο Salah.

“ Τώρα μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου στο παιχνίδι και να προσπαθήσω να δώσω το καλό παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες. Και απλώς να παίξω το παιχνίδι μου, αυτό είναι επίσης το πιο σημαντικό πράγμα. ”

Ο Mo Salah κάνει τον νέο του πανηγυρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com