Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Liverpool o Giorgi Mamardashvili

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Liverpool o Giorgi Mamardashvili

Την απόκτηση του 23χρονου Γεωργιανού τερματοφύλακα, Giorgi Mamardashvili, ανακοίνωσε και επίσημα η Liverpool το βράδυ της Τρίτης.

Οι Reds έκαναν δικό τους ταλαντούχο κίπερ της Valencia για περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10% και κυρίως τον δανεισμό του παίκτη πίσω στην ομάδα του για τον επόμενο χρόνο.

Στη Liverpool θεωρούν πως έχουν βρει, όχι μόνο τον διάδοχο του Alisson, αλλά έναν παίκτη που θα μπορέσει να τον κοντράρει από του χρόνου και για λεπτά συμμετοχής, κάτι που είναι η αλήθεια δεν έχει καταφέρει ο Caiomhin Kelleher.

Ο Mamardashvili πέρασε χθες Δευτέρα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Ισπανία και υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του, εξαετούς διάρκειας.

Στην ανακοίνωσή της, η Liverpool αναφέρει:

«Η Liverpool έφτασε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Giorgi Mamardashvili, με την επιφύλαξη της έκδοσης άδειας εργασίας και διεθνούς άδειας – με τον τερματοφύλακα της Valencia να μετακομίζει στο Anfield ενόψει της σεζόν 2025-26.

Οι Reds εξασφάλισαν συμφωνία για τον 23χρονο που θα τον δει να παραμείνει στην Ισπανία για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν με τον Los Che πριν μεταβεί στο Merseyside το επόμενο καλοκαίρι.

Κλείνουν τη συμφωνία μετά από ένα εντυπωσιακό Euro 2024 για τον Mamardashvili με τη Γεωργία, στο οποίο έφτασε στη φάση των 16. Οι 21 αποκρούσεις του κατά τη διάρκεια των τριών αγώνων της φάσης των ομίλων ήταν οι περισσότερες από κάθε τερματοφύλακα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο τερματοφύλακας, ο οποίος έχει συνολικά 21 συμμετοχές για τη χώρα του μέχρι σήμερα, θα περάσει μια ακόμη σεζόν με τη Valencia, όπου βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια από τη μεταγραφή του από την Dinamo Tiblisi το 2021.

Μέχρι στιγμής, ο Mamardashvili έχει συμμετάσχει σε 102 αγώνες για την ομάδα της La Liga και κράτησε 31 φορές ανέπαφη την εστία του σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας και τα δύο παιχνίδια τους μέχρι στιγμής φέτος, απέναντι στην Barcelona και τη Celta Vigo».

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com