Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όταν οι Red fans επισκέπτονται το Anfield για 1η φορά (Μέρος 1ο)

Όταν οι Red fans επισκέπτονται το Anfield για 1η φορά (Μέρος 1ο)

Αυτές είναι οι ιστορίες κάποιων οπαδών των Κόκκινων που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι στο Anfield και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα για πρώτη φορά, στη διάρκεια μιας ιδιαίτερα φορτισμένης σαιζόν.

Η καρδιά του Tai Do κοντεύει να σπάσει. Το ταξίδι από την Georgia από τον νότο των Η.Π.Α στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει ολοκληρωθεί. Δεν ελέγχει πλέον την οθόνη ανυπόμονα για να διαπιστώνει τη μείωση της απόστασης πλησιάζοντας στον προορισμό του. Βρίσκεται επιτέλους στη σωστή χώρα με ένα όνειρο χρόνων να κοντεύει να ολοκληρωθεί και να γίνει πραγματικότητα.

Ένα μήνυμα φτάνει στο κινητό του που του στέλνει ανατριχίλες στη ραχοκοκαλιά του. «Έχετε Apple ή Android;» ρωτά το μήνυμα.

Μια σωστή απάντηση μάλλον θα διευκόλυνε την κατάσταση και τη νευρική του κατάσταση και απαντά «Android». Από κει και πέρα ο πανικός παίρνει το πάνω χέρι.

Ο 32χρονος Tai που κατάγεται από το Βιετνάμ ξεκίνησε να υποστηρίζει τη Liverpool το 2007 και για λίγο καιρό ήταν ο υπεύθυνος της σελίδας των LFC Supporters Club στο Facebook σε αυτήν την Ασιατική χώρα.

Τη χρονιά που μας πέρασε αποφάσισε πως επιτέλους θα έπρεπε να παρακολουθήσει έναν αγώνα των Κόκκινων, ιδανικά με τη γυναίκα του Sarah και τα δύο παιδιά του που τραγουδούν το ‘Mo Salah, running down the wing’ κάθε βράδυ πριν πέσουν για ύπνο.

Το δρομολόγιο κανονίστηκε σχεδόν εύκολα και όταν κατάφεραν να σιγουρέψουν 2 εισιτήρια για 1.500 δολάρια σχεδόν 4 μήνες πριν τον αγώνα που τους ενδιέφερε, ο ενθουσιασμός τους ανέβαινε καθημερινά.

Κι όμως τώρα βρίσκεται έξω από το στάδιο – την ημέρα του αγώνα και ακόμα δεν έχει τα εισιτήρια στα χέρια του.

Μέσα στο Anfield η ομάδα του Jurgen Klopp ετοιμαζόταν για τον προτελευταίο της αγώνα εναντίον της Tottenham, αλλά ο Tai με τη Sarah βρίσκονταν ακόμα έξω από το γήπεδο.

Οι εικόνες που έβλεπαν δεν διέφεραν από τις χιλιάδες που είχαν ξαναδεί στην τηλεόραση και στο internet με μοναδικές διαφορές τους ήχους και τις μυρωδιές. Το Stanley Park ήταν ζωντανό και εκπέμποντας ρυθμό και ένταση. Όλα ήταν υπέροχα…

Εκτός από αυτά τα εισιτήρια.

Τα είχαν αγοράσει από ένα website που «φαινόταν νόμιμο» και το οποίο είχε χρησιμοποιήσει κι ένας φίλος τους, επιτυχώς, ο οποίος είναι οπαδός της Tottenham.

Ένα νέο μήνυμα φτάνει στο κινητό του Tai που γράφει πως δεν μπορούν να του στείλουν τα εισιτήρια σε κινητό Android.

Ο Tai κρατά την ψυχραιμία του.

Η αρχική ενδεκάδα έχει ανακοινωθεί ήδη και ο Salah επιστρέφει σε αυτή μετά το επεισόδιο με τον Klopp στον αγώνα εναντίον της West Ham πριν μια εβδομάδα όταν ο Γερμανός τεχνικός τον είχε κρατήσει στον πάγκο. Ο λεπτοδείκτης στο ρολόι του κινείται γρήγορα- έτσι του φαίνεται.
Τριανταένα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα…

Τριάντα λεπτά…

Εικοσιοκτώ…

Η αναμονή συνεχίζεται. Ένα όνειρο δεκαεπτά χρόνων κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

Μήπως πρόκειται για απάτη; Αναρωτιέται…

Ξαφνικά από τη γωνία του καταστήματος της ομάδας στρίβει ο πωλητής των εισιτηρίων. Ακολουθούν κάπως παράξενες χειραψίες, μια άβολη επαφή με τα μάτια και δίνει στον Tai ένα ζευγάρι κινητών iPhone, ξεκλείδωτων με τα barcode των εισιτηρίων στο πορτοφόλι των Apple.

«Περίμενα έντυπα εισιτήρια.» λέει ο Tai και γελά ανακουφισμένος.

Ο πωλητής του λέει ότι θα πρέπει να συναντηθούν στο ίδιο σημείο μετά τον αγώνα για να του επιστρέψει τα iPhones. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Μου έσπασαν τα νεύρα. Αλλά καταφέραμε να μπούμε.» λέει ο Tai.

Συνεχίζεται…

Όταν οι Red fans επισκέπτονται το Anfield για 1η φορά

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com