Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτή σε προτάσεις για Clark και Doak η Liverpool

Ανοιχτή σε προτάσεις για Clark και Doak η Liverpool

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν αμφότεροι οι Bobby Clark και Ben Doak αφήνει ανοιχτό η Liverpool, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι οι Reds θα «άκουγαν» το ενδιαφέρον ομάδων για διάφορους νεαρούς παίκτες, κυρίως για δανεισμούς, όμως μετά από την πρόταση της Salzburg για τον Clark, έγινε γνωστό ότι οι Reds του έχουν βάλει… τιμή για κανονική μεταγραφή.

Η ομάδα του πρώην βοηθού του Klopp, Pep Lijnders, έβαλε 6 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι, με την απάντηση των Reds να είναι ότι για να τον αποκτήσει οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να προσφέρει τα… διπλάσια.

Ο Clark έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Championship, όπως η Sheffield Utd, η Norwich, η Leeds και η Coventry, όπως και από τους δύο μεγάλους της Σκωτίας.

Η Celtic ενδιαφέρεται και για τον Ben Doak, ο οποίος είναι προϊόν της ακαδημίας τους και αγοράστηκε έναντι 600 χιλιάδων λιρών το 2021.

Για τον Σκωτσέζο εξτρέμ, ο αυτόνομος δημοσιογράφος DaveOCkop αφήνει να εννοηθεί πως οι Reds είναι ανοιχτοί για την μόνιμη αποχώρηση του, αν τα λεφτά είναι «καλά».

Το τι σημαίνει «καλά» είναι υποκειμενικό και μόνο στην Liverpool το γνωρίζουν, όμως θα έκανε εντύπωση η αποχώρησή του.

Στα χαφ υπάρχει πληθώρα ταλέντου και άρα η πώληση Clark ίσως να έβγαζε νόημα, όμως στα εξτρέμ, πίσω από τον Salah, υπάρχει μόνο ο Doak, αν δεν υπολογίσουμε άλλους παίκτες της ομάδας των οποίων η θέση τους δεν είναι κατά φύσιν εκεί (Jota, Diaz, Elliot).

Θεωρείται δεδομένο ότι η Liverpool σε οποιοδήποτε deal θα ήθελε να έχει και ρήτρα επαναγοράς, πέρα από ποσοστό μεταπώλησης.

Επίσης δεδομένο είναι πως οι πολλοί νεαροί που έκαναν τα πρώτα τους βήματα πέρυσι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού χρόνο συμμετοχής, αφού με την ομάδα στο Champions League και όχι το Europa, οι ευκαιρίες για τόσο εκτεταμένο ροτέισιον γίνονται μηδαμινές.

Οι Koumas (Stoke), Chambers (Wigan), Ramsay (Wigan), Gordon (Swansea) βρήκαν ήδη ομάδες για δανεισμούς, οι Clark, Doak, Bajcetic και Morton αναμένουν τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους, οι Phillips και Williams αναζητούν αλλού το μέλλον τους, ενώ οι McConnell, Beck και Blair πιθανότατα θα προσπαθήσουν να φύγουν ως δανεικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com