Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την υπόθεση του Zubimendi

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την υπόθεση του Zubimendi

Καθοριστικό φαίνεται πως θα είναι το Σαββατοκύριακο που διανύουμε αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης του Martin Zubimendi, όπως προκύπτει από τη χώρα των Βάσκων.

Οι Reds έχουν θέσει τον 25χρονο ως νούμερο 1 στόχο τους για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής και πλέον περιμένουν την οριστική του απόφαση.

Σύμφωνα με τον Mikel Recalde που καλύπτει το ρεπορτάζ της Real Socidad, για την ιστοσελίδα, noticiasdegipuzkoa, είναι έτοιμη να κάνει τον ποδοσφαιριστή τον πιο ακριβοπληρωμένο στο ρόστερ της, προσφέροντας του ένα νέο εξαιρετικό συμβόλαιο, προκειμένου να τον κρατήσει στο Σαν Σεμπαστιάν.

Η νέα πρόταση της Sociedad δύσκολα όμως θα αποδειχθεί αρκετή, ώστε να μεταπειστεί ο διεθνής άσος, ο οποίος δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να πει το οριστικό «ναι» στη Liverpool, μετά τις πολλές θετικές συζητήσεις που είχε με την πλευρά της ομάδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Zubimendi την Παρασκευή αγωνίστηκε ως αλλαγή για 27 λεπτά σε φιλική αναμέτρηση στη Γερμανία κόντρα στην Union Berlin, χωρίς όμως αυτή η εξέλιξη να θεωρείται αρνητική για τους Reds.

Όλα δείχνουν πως το εν λόγω σίριαλ δεν θα κρατήσει για πολλές μέρες ακόμη, με τις οριστικές εξελίξεις να θεωρούν οι Βάσκοι πως μπορούν να υπάρξουν ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Liverpool πάντως για να ολοκληρώσει τη σπουδαία αυτή μεταγραφή θα πρέπει πιθανότατα να πληρώσει τα €60 εκατομμύρια της ρήτρας του σε μια δόση, καθώς δύσκολα θα δεχθεί να τον παραχωρήσει σε μικρότερη τιμή η Sociedad.

Ο Martin Zubimendi καλείται να αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com