Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμπεράσματα από την περιοδεία της Liverpool στις Η.Π.Α. (Μέρος 4ο)

Συμπεράσματα από την περιοδεία της Liverpool στις Η.Π.Α. (Μέρος 4ο)

Ποιο θα είναι το μέλλον του Sepp van den Berg; Η Liverpool έχει απορρίψει ήδη κάποιες προτάσεις που δεν πλησίασαν την τιμή των 20 εκατομμυρίων λιρών με την οποία έχει κοστολογήσει τον παίκτη της.

Ο Ολλανδός αμυντικός απέδωσε εξαιρετικά στην tour των Η.Π.Α και έδειξε πόσο πολύ ωφελήθηκε από τον δανεισμό του στη Γερμανική Mainz σε μια παραγωγική σαιζόν για αυτόν. Θέλει φυσικά να αγωνίζεται τακτικά, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στη Liverpool. Έχει μπροστά του τους van Dijk, Jarell Quansah, Ibrahima Konate και Joe Gomez. Ο Quansah παραμένει η υπ’ αριθμόν ένα επιλογή για παρτενέρ του van Dijk στην άμυνα.

Ο Andy Robertson δεν εμφανίστηκε στην tour αλλά έκανε την αποθεραπεία του και πλησιάζει στην απόκτηση πλήρους φυσικής κατάστασης μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, που του δημιούργησε προβλήματα στα τελευταία στάδια της προηγούμενης σαιζόν αλλά και στο Euro24. Ο Τσιμίκας έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη θέση του στα αριστερά της άμυνας, ενώ στο άλλο άκρο ο Bradley εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία του Alexander- Arnold.

Εμπορικά η tour αποδείχθηκε μια μεγάλη επιτυχία, αφού συνολικά 190.000 οπαδοί των Κόκκινων συνέρρευσαν για να τους παρακολουθήσουν στους τρεις αγώνες τους, καθώς το δημοφιλές τους προφίλ όπως και αυτό της Premier League παρουσιάζουν συνεχώς ανοδική πορεία.

Το μέτριο πλήθος των 42.679 φιλάθλων στον πρώτο τους αγώνα εναντίον της Real Betis, δικαιολογείται από το γεγονός ότι ο αγώνας αυτός μπήκε σχετικά αργά στο πρόγραμμα τους. Στους άλλους δύο αγώνες όμως δεν είχε απομείνει εισιτήριο για να αγοράσει κάποιος τις τελευταίες μέρες.

Το κοινό των 69.879 φιλάθλων εναντίον της Arsenal ήταν το μεγαλύτερο για αγώνα ποδοσφαίρου στο Lincoln Financial Field. Ενώ αυτό των 77.559 στο Columbia της South Carolina ήταν το μεγαλύτερο για αγώνα οποιουδήποτε άλλου αθλήματος εκτός του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Η Philadelphia αποδείχθηκε μια εξαιρετική βάση για τους Κόκκινους, με τους παίκτες τους να έχουν λατρέψει τόσο την επίσκεψη στα φημισμένα Rocky Steps αλλά και στο φημισμένο Front street γυμναστήριο πυγμαχίας όπου και ανέβηκαν στο ρινγκ.

Για να δεθεί περισσότερο επίσης η ομάδα παρακολούθησαν και έναν αγώνα baseball στο Citizens Bank Park. Μετά τη νίκη εναντίον της Arsenal, ο Elliott αντάλλαξε φανέλες και μίλησε αρκετά με το cornerback των Philadelphia Eagles, Avonte Maddox.

Ήταν μεγάλη υπόθεση για το Πανεπιστήμιο της South Carolina να φιλοξενήσει τον αγώνα της Liverpool εναντίον της United. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική αν και ο κίνδυνος της καθυστέρησης της έναρξης του αγώνα λόγω καταιγίδων προκάλεσε προβλήματα.

Η έλλειψη μέσων μεταφοράς προκάλεσε επίσης πολλά προβλήματα στους οπαδούς των Κόκκινων, αφού αρκετοί από αυτούς έχοντας πληρώσει ήδη εκατοντάδες δολάρια για την απόκτηση εισιτηρίου προσπαθούσαν να μπουν στο Williams-Brice Stadium ακόμα και στο ημίχρονο του αγώνα.

Παρόμοια εμπειρία έζησαν πολλοί οπαδοί και μετά τον αγώνα αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμα ταξί και κάποιοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν δυόμιση μίλια υπό καταρρακτώδη βροχή μέχρι το κέντρο της Columbia.

Τουλάχιστον είχαν την ικανοποίηση να δουν μια εμφατική νίκη των Κόκκινων εναντίον της United.

Πριν δύο χρόνια μια βαριά ήττα στην περίοδο προετοιμασίας από τη United στην Bangkok είχε θέσει δυστυχώς τα θεμέλια για μια δύσκολη σαιζόν. Ο Slot θα ελπίζει πως αυτός ο θρίαμβος με 3-0 θα ‘σπρώξει’ μπροστά την ομάδα του στη νέα σαιζόν.

Τα σημάδια από την tour στις Η.Π.Α δίνουν σίγουρα υποσχέσεις και ελπίδες. Ο Slot διαθέτει την τέλεια πλατφόρμα για να χτίσει πάνω σε αυτήν.

Συμπεράσματα από την περιοδεία της Liverpool στις Η.Π.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com