Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλαγές στους αριθμούς φανελών της Liverpool που θα θέλαμε να δούμε

Αλλαγές στους αριθμούς φανελών της Liverpool που θα θέλαμε να δούμε

Η Liverpool οδεύει στο 2024/25 με τους αριθμούς της φανέλας της πρώτης ομάδας της να κυμαίνονται από το Νο. 1 έως το Νο. 98 – και μπορεί να μην είναι πολύ αργά για ορισμένους παίκτες να κάνουν αλλαγή.

Η ομάδα των Reds για τη νέα χρονιά εξακολουθεί να υπόκειται σε αλλαγές, αλλά καθώς πλησιάζει η έναρξη, οι λάτρεις του αριθμού της φανέλας μπορεί να έχουν μερικά ζητήματα να θίξουν.

Την περασμένη σεζόν είδε τους αριθμούς 1 έως το 11 να φοριούνται στο πίσω μέρος των φανελών της Liverpool με μόνο έναν από αυτούς τους παίκτες να αποχωρεί μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι, αφού ο Thiago άφησε το Νο. 6.

Πέρα από αυτό, όμως, είναι μια αναντιστοιχία φανέλες με το υψηλότερο να είναι το Νο. 98 και ο μέσος όρος όλων των αριθμών που φορέθηκαν σε επίπεδο πρώτης ομάδας μαζί να είναι 34,7.

Οι αλλαγές αριθμών μπορεί συνήθως να συμβαίνουν νωρίτερα το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να προτείνουμε μια χούφτα τροποποιήσεις για το 2024/25.

Πρώτον, εάν ο Caoimhin Kelleher παραμείνει στο Anfield μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Ιρλανδός θα πρέπει να φορέσει πολλά περισσότερα που αρμόζουν σε έναν πολύτιμο παίκτη της ομάδας. Αν και έχει φορέσει το Νο. 62 από τότε που μπήκε στην πρώτη ομάδα, η αλλαγή σε ένα μικρότερο νούμερο -ίσως ακόμα και το Νο. 13 που φορούσε τελευταία ο Adrian θα αντανακλά καλύτερα τον ρόλο του.

Κατά τα άλλα, αν και η άνοδος του Jarell Quansah ήταν μετέωρη, ένας σέντερ μπακ που θα μπορούσε να ξεκινήσει τη σεζόν ως πρώτη επιλογή μαζί με τον Virgil van Dijk, αξίζει ένα χαμηλότερο νούμερο από το Νο. 78. Θα ήταν πολύ πρόωρο να προτείνουμε στον Quansah να κληρονομήσει το νούμερο 23 που έγινε θρυλικό από τον Jamie Carragher; Νομίζουμε ότι όχι.

Ένας άλλος παίκτης που θα είναι εξαιρετικά σημαντικός για τα σχέδια του Arne Slot στα μετόπισθεν θα είναι ο Conor Bradley, ο οποίος φοράει τη φανέλα Νο. 84. Το Νο. 2 και το Νο. 3 που φαίνονται συχνά στα πλάγια μπακ στο αγγλικό ποδόσφαιρο έχουν ήδη ληφθεί – αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με τον Joe Gomez και τον Wataru Endo να φημίζονται με αποχωρήσεις – αλλά ο 21χρονος δεξιός μπακ κέρδισε με την αξία του μία φανέλα που θα μπορούσε να είναι το Νο. 25.

Και με έναν εξέχοντα ρόλο για τον Stefan Bajcetic που διακρίθηκε μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, θα μπορούσε να είναι καιρός να ανταλλάξουμε το Νο. 43 του με ένα χαμηλότερο νούμερο και ίσως αυτό να ήταν το Νο. 16 που φορούσε στο παρελθόν ο Didi Hamann να του ταιριάζει.

Υπάρχουν επιχειρήματα που θα μπορούσαν να προβληθούν για πολλούς άλλους, ίσως ακόμη και να συμπεριλάβουν το πρωτοποριακό ταλέντο, τον Trey Nyoni, ο οποίος φοράει το Νο. 98. Αλλά ένας μικρότερος αριθμός φανέλας θα πρέπει να κερδίζεται με την πάροδο του χρόνου και όχι μέσω των δυνατοτήτων, ως δείκτης της θέσης ενός παίκτη στην ομάδα.

Απλώς μην πείτε στον Trent ότι η φανέλα με το Νο. 66 είναι ώρα για αλλαγή!

Αλλαγές στους αριθμούς φανελών της Liverpool που θα θέλαμε να δούμε

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com