Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είπε το «ΝΑΙ!» για την μεταγραφή στη Liverpool o Martin Zubimendi!

Είπε το «ΝΑΙ!» για την μεταγραφή στη Liverpool o Martin Zubimendi!

Ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Martin Zubimendi έκανε η Liverpool, αφού κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντησή του στη πρότασή της!

Οι Reds έχουν δουλέψει πάρα πολύ την υπόθεση τον τελευταίο καιρό και, όπως ανέφεραν οι Ισπανοί αργά το βράδυ της Τετάρτης (και επιβεβαίωσε ο David Ornstein), κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» από τον πρωταθλητή Ευρώπης για να τον ντύσουν με την famous red shirt!

Έχει γίνει γνωστό φυσικά πως σε περίπτωση που ο Zubimendi έδινε την έγκρισή του για τη μεταγραφή, η Sociedad δεν θα στεκόταν εμπόδιο και θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις. Η ρήτρα του είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ, όμως απαιτείται καταβολή ολόκληρου του ποσού σε μία δόση για την ενεργοποίησή της, κάτι που ίσως να οδηγήσει σε συνομιλίες μεταξύ των ομάδων για μια άλλη φόρμουλα.

Δεν φαίνεται πως θα υπάρχει πρόβλημα, αφού το μεγαλύτερο εμπόδιο ξεπεράστηκε. Αυτό ήταν του ιδίου του Zubimendi, αφού έχει απορρίψει πολλές προτάσεις στο παρελθόν από ομάδες όπως η United και η Barcelona, με πιο τρανταχτό παράδειγμα της Arsenal που τον κυνηγούσε για τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές περιόδους.

Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με την Sociedad, όμως κανείς δεν περιμένει πως θα χαλάσει σε αυτό το στάδιο η μεταγραφή.

Η ολοκλήρωση του deal βασίζεται στην συμφωνία μεταξύ των ομάδων, όμως η όλη αίσθηση από κάθε εμπλεκόμενο είναι πως πρόβλημα δεν θα υπάρξει και ο Zubimendi θα γίνει κάτοικος Anfield!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com