Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεμίζει η φαρέτρα του Slot, επέστρεψαν έξι διεθνείς

Γεμίζει η φαρέτρα του Slot, επέστρεψαν έξι διεθνείς

Την χαρά να δουλέψει με σχεδόν ολόκληρο το υπάρχον ρόστερ θα έχει από σήμερα ο Arne Slot, αφού ολοκληρώθηκαν οι άδειες έξι διεθνών.

Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος σήμερα πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο μεγάλο λιμάνι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θα συναντήσει στο Kirkby και έξι διεθνείς που έλειπαν με άδεια.

Ο Robertson είχε ήδη ενσωματωθεί με το γκρουπ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθώντας όμως πρόγραμμα αποκατάστασης για το τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Alexis McAllister εκμεταλλεύτηκε το ότι βρισκόταν κοντά στη κόκκινη βάση για διακοπές – στις Νήσους Τουρκ και Κάικος στην Καραϊβική συγκεκριμένα – και πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας επί αμερικανικού εδάφους.

Από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Euro, στη διάθεση του Slot ήταν ήδη ο Ryan Gravenberch, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε λεπτό στη διοργάνωση και ως εκ τούτου είχε μικρότερη άδεια.

Σήμερα, λοιπόν, έπιασαν δουλειά στο Kirkby σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς. Συγκεκριμένα, οι Luis Diaz, Darwin Nunez, Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez ξεκίνησαν από σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα περιμένουν το πέρας της άδειας που έχει η υπόλοιπη ομάδα για ξεκούραση από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σε άδεια παραμένει για λίγες μέρες ακόμα ο Alisson, ο οποίος θα επιστρέψει τη Τρίτη στη βάση των Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com