Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Morton: «Αν δεν σου αρέσει το στυλ του Slot, δεν πρέπει να παίζεις μπάλα!»

Morton: «Αν δεν σου αρέσει το στυλ του Slot, δεν πρέπει να παίζεις μπάλα!»

Ο Tyler Morton συνόψισε τέλεια το πώς οι παίκτες έχουν υιοθετήσει το στυλ του Arne Slot, λέγοντας «αν δεν το αγαπάς, δεν πρέπει να είσαι πραγματικά ποδοσφαιριστής!».

Ο Morton μπήκε ξανά στην πρώτη ομάδα για την προετοιμασία μετά από μια χρονιά ως δανεικός στη Hull και έχει εμφανιστεί τακτικά μέχρι στιγμής. Ενώ το μέλλον του είναι υπό αμφισβήτηση εν μέσω ενδιαφέροντος από ομάδες όπως η RB Leipzig και η Atalanta, η εγγύτητά του με την πρώτη ομάδα είναι διαφωτιστική.

Μιλώντας στο LFCTV αφότου οι Κόκκινοι κέρδισαν την Arsenal στη Φιλαδέλφεια, ο Μόρτον έδωσε την εικόνα του για την αρχή της εποχής του Slot ως επικεφαλής προπονητής στο Anfield.

«Το στυλ που εφαρμόζει ο gaffer λειτουργεί και νομίζω ότι λειτούργησε σήμερα», εξήγησε ο 21χρονος. «Μπορείτε να δείτε ότι έχει ήδη αρχίσει να κάνει κλικ και αυτό είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο για την ομάδα διαχείρισης.»

Ο Μόρτον πρόσθεσε: «Λατρεύει το Total Football. Έχει μπει στην ομάδα και είναι ένα στυλ που αγαπούν πολλοί παίκτες. Αν δεν σου αρέσει το στυλ που παίζει, δεν πρέπει να είσαι πραγματικά ποδοσφαιριστής!

Είναι το Total Football και είναι το όνειρο κάθε μέσου. Θα μπορούσατε να το δείτε σήμερα στα τρίγωνα που παίχτηκαν. Ήμασταν λειτουργικοί στα τρίγωνα και είχαν αποτέλεσμα σήμερα».

Morton: «Αν δεν σου αρέσει το στυλ του Slot, δεν πρέπει να παίζεις μπάλα!»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com