Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leverkusen και Alonso ενδιαφέρονται για τις «υπηρεσίες» του Matip

Leverkusen και Alonso ενδιαφέρονται για τις «υπηρεσίες» του Matip

Ο Joel Matip είναι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από τη Liverpool και η ομάδα του Xabi Alonso φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον να τον δελεάσει.

Μετά από οκτώ χρόνια στο Anfield, ο Matip αποχαιρέτησε τον σύλλογο με τη λήξη του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας απομείνει από τον τραυματισμό του ACL από τον Δεκέμβριο, η ελεύθερη μεταγραφή συνεπάγεται κινδύνους για τον σύλλογο που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, καθώς ολοκληρώνει ακόμη την αποκατάστασή του.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Sky Patrick Burger (καμία σχέση με τον πρώην παίκτη των Κόκκινων), η Bayer Leverkuzen «ενδιαφέρεται» για τον 32χρονο και οι εκπρόσωποί του «φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή».

Αυτό προκύπτει από τους ισχυρισμούς του Africafoot στις αρχές Ιουλίου, ο οποίος ανέφερε για συνομιλίες για διετές συμβόλαιο για τον Matip στο Leverkusen, η οποία προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Jonathan Tah.

Η ομάδα του Xabi Alonso που πέτυχε ένα ιστορικό αήττητο 51 αγώνων την περασμένη σεζόν για να σηκώσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Γερμανίας, «θα ήθελε να φέρει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό» αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μαts Hummels, 35 ετών, είναι ένας άλλος που εξετάζεται από τη Leverkuzen αφού έμεινε ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Borrusia Dortmund

Θα ήταν άλλη μια αξιοσημείωτη κίνηση για τον Matip, ο οποίος σίγουρα έχει το πλαίσιο εμπειρίας που αναζητά ο Alonso, με περισσότερες από 400 εμφανίσεις για τη Liverpool και τη Schalke.

Μπορεί επίσης να επιβεβαιώσει ότι έχει τεράστια εμπειρία στην Bundesliga, καθώς ήταν προϊόν της Ακαδημίας της Schalke, εκτός από την εμπειρία του Champions League, πριν από την επιστροφή της Leverkuzen στη διοργάνωση. Έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στο κορυφαίο επίπεδο και ο Αlonso θεωρεί ότι θα ήταν τυχερός αν μπορούσε να τον έχει στην ομάδα του

Αγαπημένος των φιλάθλων στο Anfield μεταξύ οπαδών, παικτών και προπονητών, ο Jurgen Klopp έδωσε στον κεντρικό μπακ μια λαμπερή κριτική όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Matip τον Μάιο.

«Σε όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν είμαι σίγουρος ότι έχω συναντήσει πάρα πολλούς παίκτες, που είναι πιο αγαπημένοι από τον Joel Matip», είπε ο Klopp στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα μπορούσα να πω κάτι κακό για αυτόν. Ένας υπέροχος επαγγελματίας, ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής και ένας υπέροχος άνθρωπος – είχαμε την ευλογία που τον είχαμε μαζί μας για όσο καιρό τον είχαμε, και τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε να είναι καλά καθώς οδεύει προς μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.».

Leverkusen και Alonso ενδιαφέρονται για τις «υπηρεσίες» του Matip

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com