Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι συμβουλές των οπαδών της Liverpool στον Arne Slot

Οι συμβουλές των οπαδών της Liverpool στον Arne Slot

Όλοι γνωρίζουμε ποιον έχει αντικαταστήσει ο Arne Slot στη Liverpool, αλλά η δουλειά του εκτείνεται πέρα από το να βγει από μια τρομακτική σκιά – και οι Red fans δεν δίστασαν να δώσουν συμβουλές για τον Ολλανδό.

Ο 45χρονος αντάλλαξε τη Feyenoord με τη Liverpool το καλοκαίρι, φτάνοντας με την υποστήριξη του Jurgen Klopp και στους οπαδούς που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα φέρει στον σύλλογο.

Ο Slot έχει αποδειχθεί χαρισματικός και με σεβασμό μέχρι στιγμής, με την αθόρυβη πεποίθησή του να είναι αισθητή στα καθήκοντά του στα μέσα ενημέρωσης μέχρι σήμερα – αλλά δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης πρόκλησης του μέχρι τώρα.

Έτσι, έχοντας μπροστά του ένα τεράστιο έργο, ζητήθηκε από τους οπαδούς τι μοναδική συμβουλή θα έδιναν στον νέο προπονητή, στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιοι έδωσαν βαθιές και ουσιαστικές προτάσεις και άλλοι διασκέδασαν λίγο περισσότερο με τις προτάσεις τους.

Ίσως να μην τα παίρνουμε όλα πολύ στα σοβαρά, καθώς πολλοί έδιναν γρήγορα συμβουλές για μέρη για φαγητό και πώς να χειριστεί τις πωλήσεις εισιτηρίων, παρόλο που είχαν αρκετές ευκαιρίες να δώσουν κάποια πρώτης γραμμής συμβουλή!

– Συνηθίστε να παίζετε νωρίς το Σάββατο και μην περιμένετε από κανέναν να το αλλάξει όσο κι αν παραπονιέστε, πόσο δίκιο έχετε ότι δεν είναι δίκαιο ή πόσο μικρά είναι τα χέρια του Pickford.

– @WyoOldBull στο X

«Πάρτε ένα καπέλο, γιατί κάνει κρύο στο Merseyside τον χειμώνα».

– Ο Robert Kerkστο Facebook

«Αντηλιακό για το κεφάλι του. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα ξέρω καλύτερα από αυτόν».

– Η Sarah στο Facebook

«Μην Ξεγράψετε τη [Man] City ακόμα κι αν είναι 50 βαθμούς πίσω».

– @cha0tic_1 στο X

Η δουλειά της Liverpool είναι κάτι περισσότερο από τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί τον ενθάρρυναν να κάνει συνδέσεις με την πόλη και αυτές με μερικά υπέροχα λόγια:

«Η δουλειά σου είναι μεγαλύτερη από την ομάδα. Είναι αυτό που σημαίνει η Liverpool για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κερδίστε τις καρδιές και τα μυαλά των οπαδών. Ενσωματώστε τον εαυτό σας στην πόλη. Ο Κlopp ήταν εξαιρετικός σε αυτό».

– Ο Andy Mayock στο Facebook

«Αγαπήστε τη δουλειά σας, συνδεθείτε με τους Scousers και να είστε ειλικρινείς όσο επίπονο κι αν είναι μερικές φορές».

– Ο Harry Burenbourg στο Facebook

«Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας. Το να πάρεις τη δουλειά στη Liverpool μετά τον Κlopp είναι πολύ περίπλοκο, αλλά ήθελες να την πάρεις. Προσπαθήστε να κερδίσετε τουλάχιστον ένα τρόπαιο και τουλάχιστον τους 4 πρώτους στην πρώτη σεζόν».

– @luis_michaelides στο Instagram

«Απολαύστε το ταξίδι και καλωσορίσατε στην ιδιαίτερη οικογένεια που είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool».

– @sijouk40 στο Instagram

«Πείτε στα ΜΜΕ να σταματήσουν να κάνουν ερωτήσεις στον Κlopp τώρα. Είναι ο σύλλογος και η ομάδα του τώρα. Ο Κlopp θα είναι για πάντα ένας θρύλος, αλλά ο Slot χρειάζεται δικό του χώρο».

– @mizgans στο X

«Προσπαθήστε να περιορίσετε τη συνομιλία Jurgen και να προχωρήσετε προς τα εμπρός, οι περισσότερες από τις συνομιλίες αναφέρονται πίσω στον Jurgen.
Θα ήθελα να ακούσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια του Arne, περισσότερες λεπτομέρειες και όχι μόνο ανώτατου επιπέδου».

– @The_Upper_Tier στο X

«Παίξτε όλους τους παίκτες στη φυσική τους θέση».

– Domnick Amatya χωρίς Facebook

«Παίξε τον Darwin και τον Gakpo στις θέσεις τους!»

– 1amnam στο Instagram

«Κάν’ το με το στυλ σου, μείνε πίσω από τους οπαδούς και θα σε υποστηρίξει σε όλη τη διαδρομή, να είσαι ο εαυτός σου, να συμπεριφέρεσαι καλά στην ομάδα, θα συμβούν καλά πράγματα».

– Ο Brooks στο Facebook

«Μείνετε ταπεινοί αλλά με χιούμορ και θα σας αγαπήσουμε».

Ο Ian Rush είχε μερικές συμβουλές να δώσει όταν μίλησε πρόσφατα, κάποιες για τον προπονητή και κάποιες απευθυνόμενες στους οπαδούς:

«Ας ελπίσουμε ότι θα επεκτείνουμε αυτό το [μουσείο του Anfield] σε άλλα πέντε χρόνια. Ξέρετε, αυτό θα έκανε μια πιο επιτυχημένη Liverpool. Ξέρεις, νομίζω ότι έχει τους δικούς του τρόπους και ξέρει τι να κάνει.

Όπως και ο Jurgen όταν μπήκε για πρώτη φορά, ξέρει για την ιστορία του συλλόγου, ξέρει για τους οπαδούς και ότι πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο «να γεμίσεις παπούτσια», αλλά είναι σε καλή θέση, έχει μερικούς σπουδαίους νέους παίκτες εκεί.

Μετά από αυτήν την προετοιμασία, νομίζω ότι θα ξέρει τι να κάνει. Μην τον κρίνετε για τα αποτελέσματα της προετοιμασίας γιατί είναι τελείως διαφορετικό, η Ipswich εκτός έδρας, το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, είναι αυτό που θα κοιτούσαμε».

Οι συμβουλές των οπαδών της Liverpool στον Arne Slot

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com