Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ισχυρισμοί των ΜΜΕ για προσφορά της Liverpool σε Juventus για Bremer

Ισχυρισμοί των ΜΜΕ για προσφορά της Liverpool σε Juventus για Bremer

Σύμφωνα με την The Standard, οι Reds υπέβαλαν προσφορά στη Juventus που πιστεύεται ότι αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ (50,7 εκατομμύρια £) για τον Gleison Bremer, ο οποίος ήταν μετεγγραφικός στόχος στο Anfield για αρκετό καιρό στο παρελθόν.

Τρεις άλλοι σύλλογοι πιστεύεται ότι ενδιαφέρονται επίσης για τον διεθνή Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν στην ομάδα της χώρας του για το Coppa America, αλλά δεν αγωνίσθηκε κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο πρώην προπονητής της Βραζιλίας Τite, είχε χαιρετίσει στο παρελθόν τις επιδόσεις «υψηλού επιπέδου» του Bremer στη Serie A (Football Italia), καθώς ο 27χρονος είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, κερδίζοντας 2,84 εναέριες μονομαχίες ανά 90 λεπτά τον περασμένο χρόνο (FBref).

Σύμφωνα με το στατιστικό site, αυτός ο μέσος όρος τον τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων 16% των centre back στα κύρια πρωταθλήματα της Ευρώπης για τη συγκεκριμένη μέτρηση. Ωστόσο, όταν εξετάζει μια σειρά από άλλα βασικά χαρακτηριστικά, δεν κατατάσσεται πουθενά τόσο ψηλά.

Αν πράγματι η Liverpool έχει κάνει μια προσφορά άνω των 50 εκατομμυρίων λιρών για τον παίκτη της Juventus, θα ήταν μια έκπληξη για πολύ κόσμο, δεδομένης της ηλικίας του και της πιθανότητας μια νεότερη εναλλακτική επιλογή, με καλύτερο σύνολο δεξιοτήτων να είναι ο στόχος των Κόκκινων.

Μένει να επιβεβαιωθούν αυτές οι αναφορές από αξιόπιστες πηγές. Αν έχουν κάποια δόση αλήθειας όμως, δείχνει τουλάχιστον ότι ο Richard Hughes κάνει κινήσεις για να προσπαθήσει να ενισχύσει τις επιλογές του Arne Slot στο κέντρο της άμυνας.

Ισχυρισμοί των ΜΜΕ για προσφορά της Liverpool σε Juventus για Bremer

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com