Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott συστήθηκε στον «νέο» Salah με την αλλαγή στην εμφάνιση του

Ο Elliott συστήθηκε στον «νέο» Salah με την αλλαγή στην εμφάνιση του

Ο Salah επέστρεψε στο Προπονητικό Κέντρο AXA την Τετάρτη και η νέα του εμφάνιση αναγνωρίστηκε γρήγορα από τον Harvey Elliott ο οποίος τον χαιρέτησε με το «Γεια σου, ο νέος Mo Salah».

Ενώ η προετοιμασία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, ο Salah και ο Wataru Endo επέστρεψαν την Τετάρτη για να ξεκινήσουν τις δοκιμές και να ενταχθούν στο υπόλοιπο γκρουπ για προπόνηση αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Αιγύπτιος φαινόταν σίγουρα να έχει απολαύσει το καλοκαιρινό του διάλειμμα και ένα πράγμα που τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των οπαδών από νωρίς, ήταν η νέα του εμφάνιση.

Με ένα ξυρισμένο κεφάλι και έναν έντονο υπαινιγμό για μεταμόσχευση μαλλιών, ο Salah παρουσιάζει μια προφανή αλλαγή και όταν χαιρετούσε εκείνους στο Kirkby την Τετάρτη, ακούσαμε τον Elliott να κάνει μια άμεση αναφορά σε αυτό.

«Γεια σου, ο νέος Μο Salah», είπε καθώς δεχόταν μια αγκαλιά από τον Νο. 11, ο οποίος είχε ένα πλατύ χαμόγελο καθώς έκανε τον γύρο για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, το προσωπικό και τον Arne Slot.

O Salah και ο Τσιμικας έφαγαν μαζί πρωινό και πήγαν στο εξαλεπτο τεστ. Οι δυο τους είναι κοντά από τότε που έφτασε ο Έλληνας το 2020 και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει, εκτός κι αν ο αριστερός μπακ αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι που έχει αναφερθεί ως πιθανό.

Ο Salah φαίνεται τόσο σε φόρμα όσο ήταν ποτέ και η παρουσία του στην προπόνηση θα είναι ευπρόσδεκτη, με πολλούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται ακόμα σε διακοπές, είτε στο Coppa America, είτε στο Euro. Ενώ αυτός και ο Endo ολοκλήρωσαν τις δοκιμές φυσικής κατάστασης, η υπόλοιπη ομάδα του Slot έκανε μερικές προπονήσεις στο γυμναστήριο πριν βγει στα υπαίθρια γήπεδα για περισσότερη δουλειά με την μπάλα.

Ο Elliott συστήθηκε στον «νέο» Salah με την αλλαγή στην εμφάνιση του

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com