Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ngumoha απέρριψε καλύτερη πρόταση της Chelsea & υπογράφει στη Liverpool

Ο Ngumoha απέρριψε καλύτερη πρόταση της Chelsea & υπογράφει στη Liverpool

Θέμα χρόνου είναι πλέον να γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής της Liverpool ο ταλαντούχος μέσος, Rio Ngumoha, ο οποίος αφήνει την Chelsea και το Λονδίνο, για να μετακινηθεί στο Merseyside και τους Reds.

Ο γεννηθείς το 2008 ποδοσφαιριστής αναμένεται αρχικά να ενταχθεί στη Liverpool Under-18, αλλά δεν θα μπορεί να προπονηθεί ή να παίξει μέχρι να διεκπεραιωθεί η γραφειοκρατία.

Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση της Liverpool για υποτροφία αφού αποφάσισε να φύγει από την ακαδημία της Chelsea, η οποία του είχε καταθέσει μια καλύτερη οικονομικά πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί.

Το μονοπάτι που ήταν διαθέσιμο για νεαρούς παίκτες στη Liverpool ήταν το κλειδί για την απόφασή του, έχοντας δει τις ευκαιρίες που δόθηκαν σε παίκτες όπως οι Jarell Quansah, Conor Bradley, Jayden Danns, James McConnell, Bobby Clark και Lewis Koumas την περασμένη σεζόν.

Η Chelsea δικαιούται αποζημίωση για να καλύψει τα έξοδα προπόνησης και εξέλιξής του, κάτι που σημαίνει πως οι Reds θα πληρώσουν τα τροφεία του στον Λονδρέζικο σύλλογο, πριν τον κάνουν και τυπικά δικό τους.

Ο Ngumoha αναδείχθηκε παίκτης του τουρνουά όταν η Chelsea Under-16 στέφθηκε πρωταθλήτρια τον περασμένο Οκτώβριο και τον Ιανουάριο, η πρόοδός του ανταμείφθηκε με ένα ντεμπούτο για Chelsea Under-21, ενώ έχει προπονηθεί και με την πρώτη ομάδα των Μπλε.

Ο Rio Ngumoha επέλεξε Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com