Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλείνει Rio Ngumoha η Liverpool»

«Κλείνει Rio Ngumoha η Liverpool»

Έτοιμη να αρπάξει μεγάλο ταλέντο από την Ακαδημία της Chelsea, φαίνεται πως είναι η Liverpool, καθώς όπως αποκάλυψε πρώτος ο Fabrizio Romano, οι Reds είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον 15χρονο, Rio Ngumoha.

Ο γεννηθείς το 2008 άσος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μπλε του Λονδίνου, παρότι είχε ήδη προπονηθεί με την πρώτη τους ομάδα, πριν καν κλείσει τα 16 έτη.

Στη Liverpool πιστεύουν πολύ στο project του νεαρού ταλαντούχου άσου και είναι έτοιμοι να σπάσει τα παραδοσιακά μισθολογικά όρια που είχε στους παίκτες της Ακαδημίας, προκειμένου να δελεάσουν τον Ngumoha να υπογράψει.

Η μετακίνηση του Άγγλου στο Merseyside φαίνεται πως είναι πολύ κοντά και πλέον θέμα ημερών να ολοκληρωθεί και τυπικά.

Μέχρι στιγμής μετρά κατά μέσο όρο 12,91 ντρίμπλες ανά 90 λεπτά με 63,6% επιτυχία για την ομάδα U16 της Αγγλίας, ενώ έχει επίσης μέσο όρο 0,84 γκολ και ασίστ ανά 90 λεπτά.

Σε ορισμένα scouting reports στο Νησί, ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας εξτρέμ παρομοιάζεται με τον Jamal Musiala της Bayern Munich, ο οποίος είχε περάσει επίσης από τα τμήματα υποδομής της Chelsea.

Ο Rio Ngumoha έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεκάρι, αλλά και στα δεξιά.

Ο Rio Ngumoha κλείνει στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com