Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Thiago!

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Thiago!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε σήμερα ο Thiago Alcantara!

Ο 33χρονος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Liverpool στο τέλος της περσινής σεζόν και αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παρότι είχε προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή καριέρα γεμάτη από τίτλους και επιτυχίες σε όποια χώρα και αν αγωνίστηκε.

Ο πρώην διεθνής μέσος φαινόταν να σκεφτόταν επί μήνες να σταματήσει το ποδόσφαιρο, με τους λόγους να είναι κυρίως ιατρικοί, καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει μόλις μια συμμετοχή τη σεζόν που μας πέρασε, πριν τεθεί ξανά εκτός.

Ο Thiago αποκτήθηκε από την Bayern Munich το καλοκαίρι του 2020 έναντι 20 εκατομμύριων και με την Κόκκινη φανέλα πραγματοποίησε συνολικά 98 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατά τις 4 σεζόν που βρέθηκε στο Anfield.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ρόστερ, οι Reds πανηγυρίσαν την κατάκτηση ενός FA Cup, δύο Carabao Cup και ενός Community Shield, ενώ επίσης έφτασαν στον τελικό του Champions League το 2022 στο Παρίσι, στον οποίον και ξεκίνησε βασικός.

Ο Ισπανός θα προετοιμάσει σύντομα το επόμενο του βήμα στον χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την προπονητική.

Ο Thiago Alcantara κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com