Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρόταση ανανέωσης στον Anthony Gordon που θέλει μόνο Liverpool»

«Πρόταση ανανέωσης στον Anthony Gordon που θέλει μόνο Liverpool»

Σταματημό δεν έχουν τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Anthony Gordon με την Liverpool, παρά το ότι η Newcastle δεν έχει πια ανάγκη να πουλήσει παίκτες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, η απογοήτευση του Anthony Gordon είναι μεγάλη, αφού υπήρχε η πίστη πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρός.

Ο νεαρός Άγγλος εξτρέμ φέρεται να έχει κάνει τις προθέσεις του γνωστές προς όλες τις κατευθύνσεις, με τη Liverpool να βλέπει τη περίπτωσή του ως μια «ευκαιρία» στη αγορά, παρά μια ανάγκη του ρόστερ της.

Οι Reds θεωρούν πως οι Luis Diaz και Cody Gakpo ολοκληρώνουν επαρκώς την αριστερή πτέρυγα, μαζί με τις συμπληρωματικές επιλογές των Szoboszlai και Jota, όμως ο εξτρέμ της Newcastle μπορεί να είναι ένας παίκτης δεκαπενταετίας αν προστεθεί στο ρόστερ και μάλιστα υψηλής ποιότητας και άρα δεν προσπερνάνε την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ρεπόρτερ από το Newcastle, λένε πως η Liverpool απέρριψε τη προοπτική της φυγής του Quansah, όμως στο τραπέζι έπεσε όνομα άλλου παίκτη, με τον Kelleher να γράφεται αρχικά και τον Gomez αργότερα. Η περίπτωση του Ιρλανδού θα έβγαζε νόημα αν οι Geordies δεν αγόραζαν τον Βλαχοδήμο από την Forest, ενώ δύσκολο μοιάζει οι Reds να προσέφεραν έτσι απλά εναν αναγεννημένο διεθνή ποδοσφαιριστή όπως ο Joe Gomez.

Οι Magpies, από την άλλη, γνωρίζοντας πως το μυαλό και η καρδιά του Gordon λένε μόνο Anfield, φημολογείται πως θα επιχειρήσουν να τον κρατήσουν στο Tyneside προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, ενώ θα προσπαθήσουν να απωθήσουν τη Liverpool βάζοντας μια υψηλότατη τιμή στο κεφάλι του παίκτη, περίπου της τάξης των 80 εκατομμυρίων λιρών.

Υπάρχει η αίσθηση πως το να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει θα είναι δύσκολο και πως υπάρχει ως πιθανό σενάριο η Liverpool να περιμένει μέχρι το άλλο καλοκαίρι, όταν ο Gordon θα έχει πια μόλις ένα έτος ακόμα στο τρέχον συμβόλαιό του για να κάτσουν πάλι στο τραπέζι με την Newcastle που θα νιώθει πως πρέπει να πουλήσει.

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, για μια υπόθεση που σίγουρα δεν θα ξεκαθαρίσει στο άμεσο μέλλον και που θα κριθεί από τα γεγονότα που έπονται. Αν, για παράδειγμα, τα… βλέμματα του Diaz (που για την ώρα δεν είναι τίποτα παραπάνω) προς την Ισπανία μετουσιωθούν σε πρόταση και πώληση του παίκτη, τότε η Liverpool είναι εξαιρετικά πιθανό να κινηθεί και πάλι για τον Gordon. Αναλόγως, αν ο παίκτης καταθέσει αίτημα μεταγραφής, πιστεύοντας ότι έτσι θα πετύχει τη μετακίνησή του στο Merseyside, οι συζητήσεις μπορεί να ξανανοίξουν.

One thought on “«Πρόταση ανανέωσης στον Anthony Gordon που θέλει μόνο Liverpool»

  1. Κατά την άποψη μου εάν πουληθεί ο Ντίαζ η καλύτερη επιλογή για την ομάδα είναι ο Nico williams και όχι ο Gordon.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com