Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι Salah και Endo

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι Salah και Endo

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Liverpool από το μέτωπο των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς οι Mo Salah, Wataru Endo και Stefan Bajcetic δεν κλήθηκαν τελικά από τις εθνικές τους ομάδες και θα λάβουν κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Reds.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πραγματοποιούνται στο Παρίσι μεταξύ 26 Ιουλίου και 11 Αυγούστου, με ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και πάλι μέρος των Αγώνων, με τον τελικό να έχει οριστεί για τις 9 Αυγούστου.

Η Αίγυπτος, η Ιαπωνία και η Ισπανία είναι μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν, γεγονός που οδήγησε σε προτάσεις ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να χάσει τους Salah, Endo και Stefan Bajcetic σε ένα κρίσιμο στάδιο.

Ο Endo σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την Ιαπωνία, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου θα ήθελε να συμπεριλάβει στις κλήσεις, τον Salah, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς δεν έβρισκε σύμφωνη τη Liverpool, όπως ακριβώς και το 2021.

Κάθε εθνική ομάδα μπορεί να καλέσει εώς τρεις ποδοσφαιριστές πάνω από την ηλικία των 23 ετών, όμως έπειτα από σχετικές συζητήσεις των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών των χωρών τους με την πλευρά των Reds, δύο άσοι της Liverpool εν τέλει δεν κλήθηκαν.

Ως εκ τούτου, ο Salah, ο Endo και ο Bajcetic θα παρουσιαστούν στο AXA Training Centre για την έναρξη της προετοιμασίας την Παρασκευή και στη συνέχεια θα μεταβούν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τρία φιλικά.

Mo Salah και Wataru Endo κανονικά στην προετοιμασία.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com