Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς επιστροφή στα «παλιά του λημέρια» ο Adrian San Miguel del Castillo

Προς επιστροφή στα «παλιά του λημέρια» ο Adrian San Miguel del Castillo

Η Liverpool είναι στην αναζήτηση άλλου τρίτου τερματοφύλακα καθώς το συμβόλαιο του Adrian έληξε, παρά το γεγονός ότι του πρόσφερε νέο συμβόλαιο.

To συμβόλαιο του Adrian έλξη την 1η Ιουλίου και η Liverpool ήλπιζε να συνδέσει τον Ισπανό σε μια εκτεταμένη συμφωνία για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της παρουσίας του στο τμήμα των τερματοφυλάκων της. Όμως, ο 37χρονος καθυστέρησε για οποιαδήποτε συμφωνία καθώς είχε άλλο προγραμματισμό, δεδομένων των προηγούμενων σχολίων του για επιστροφή στη La Liga.

Το ισπανικό ABC αναφέρει ότι ο Adrian ολοκληρώνει την επιστροφή του στην πρώην ομάδα Real Betis με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Adrian έχει «φθάσει σε συμφωνία» για ένα μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Σεβίλλης, το οποίο περιλαμβάνει την «εγγύηση ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στον σύλλογο μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του».

Η άφιξή του θεωρείται εξαιρετικά επωφελής για την Betis καθώς παίρνει τη θέση του Claudio Bravo ως τρίτη επιλογή, προσθέτοντας εμπειρία σε μια ομάδα που έχει χάσει βασικούς ηγέτες τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, εξηγείται ότι, με την είσοδο της Betis στο Europa Conference League την επόμενη σεζόν, ο Adrian μπορεί να συμπληρώσει μια εγχώρια θέση στην ομάδα της, έχοντας περάσει από την ακαδημία του συλλόγου.

Γεννημένος στην πόλη, ο Adrian πέρασε 15 χρόνια στα βιβλία στην Betis συμπεριλαμβανομένης μιας σεζόν ως πρώτης επιλογής για την πρώτη ομάδα το 2012/13, πριν πάει στη West Ham. Και μετά από πάνω από μια δεκαετία στην Premier League, επέλεξε να αντιμετωπίσει το «τέλος ενός κύκλου» επιστρέφοντας στην πατρίδα του, την Ισπανία.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στη LaLiga μετά από 11 σεζόν στην Premier league. Θα ήταν το τέλος ενός κύκλου», είπε στο Movistar Plus+ τον περασμένο μήνα. «Είμαι ακόμα έτοιμος να αγωνιστώ. Νιώθω πολύ καλά παρ’ όλο που είμαι 37.

Ξέρετε ότι οι τερματοφύλακες, αν προσέχουν καλά τον εαυτό τους, αν δεν έχουν σοβαρούς τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό και είναι καλά, η καθημερινή προπόνηση τους δίνει αυτή την ένταση που χρειάζονται ώστε να αγωνίζονται.

Νομίζω ότι ο Adrian [μιλώντας για τον εαυτό του σε 3ο πρόσωπο] έχει πολύ καιρό ακόμα και είναι αλήθεια ότι θα ήθελα να επιστρέψω στη LaLiga. Πρέπει να είναι ένα ωραίο, ενδιαφέρον έργο».

Η Liverpool θα υπογράψει δύο νέους τερματοφύλακες;

Αν και δεν θα περίμενε κανείς να εμφανιστεί καθόλου στην πρώτη ομάδα της Liverpool αν είχε ανανεώσει τη θητεία του, η επικείμενη αποχώρηση του Adrian είναι ένα είδους πλήγμα. Ακόμη και χωρίς να συνεισφέρει στον αγωνιστικό χώρο, ήταν βασική παρουσία στα αποδυτήρια και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τους νεαρούς τερματοφύλακες του συλλόγου.

Με τους προπονητές John Achterberg και Jack Robinson να έχουν ήδη αποχωρήσει και το Νο. 2 Caoimhin Kelleher επίσης πιθανό να αποχωρήσει, υπήρχε η ελπίδα ότι ο Adrian θα έμενε για να αποφύγει μια μεγάλη ανατροπή. Αλλά τώρα είναι πιθανό ότι η Liverpool θα υπογράψει τουλάχιστον έναν νέο τερματοφύλακα, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο έμπειρης επιλογής, για να υποστηρίξει τον Alisson ως μέλος της ομάδας του νέου προπονητή τερματοφυλάκων Fabian Otte.

Προς επιστροφή στα «παλιά του λημέρια» ο Adrian San Miguel del Castillo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com