Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Πορτογαλία και ο Jota έκλεισαν ραντεβού με τη Γαλλία του Konate

Η Πορτογαλία και ο Jota έκλεισαν ραντεβού με τη Γαλλία του Konate

Δύο προκρίσεις είχαμε για τους ποδοσφαιριστές της Liverpool στο Euro το βράδυ της Δευτέρας, με έναν εξ’ αυτών, τον Diogo Jota να αγωνίζεται ως αλλαγή και τον Ibrahima Konate να μένει στον πάγκο για τη Γαλλία.

Οι Τρικολόρ αρχικά ξεπέρασαν δύσκολα, με σκορ 1-0 το εμπόδιο του Βελγίου, με αυτογκόλ στο 85ο λεπτό της συνάντησης και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον στόπερ των Reds να βλέπει από τον πάγκο και αυτή την αναμέτρηση.

Αργότερα ήταν η ώρα της Πορτογαλίας να αντιμετωπίσει στην Φρανκφούρτη, με τον άσο των Reds να μην επιλέγεται για το αρχικό σχήμα από τον Roberto Martinez, αλλά να αντικαθιστά τον Vitinha στο 65ο λεπτό.

Ο Jota προσπάθησε για μια ακόμη φορά να δώσει πνοή στην Πορτογαλία, αμέσως μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και το κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, όταν κέρδισε πέναλτι, έπειτα από ατομική ενέργεια, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Cristiano Ronaldo.

Η αναμέτρηση στη συνέχεια οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016, σκόραραν τρεις φορές, οι Σλοβένοι καμία και έτσι έκλεισαν θέση στα προημιτελικά.

Για τους «8», η Πορτογαλία του Jota θα αναμετρηθεί με τη Γαλλία του Konate το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο Αμβούργο.

Ο Diogo Jota πέρασε ξανά ως αλλαγή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com