Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Αν ήμουν 100% έτοιμος δεν θα βρισκόμουν στον πάγκο»

Konate: «Αν ήμουν 100% έτοιμος δεν θα βρισκόμουν στον πάγκο»

Ο Ibrahima Konate αποκάλυψε πως αρκετές φορές κόντεψε να λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του με την Εθνική Γαλλίας για το Euro 24, στο οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε σε κανέναν αγώνα.

Ο Konate τελείωσε τη σαιζόν πίσω από τον Jarell Quansah, στους Κόκκινους, αλλά περίμενε να ξεχάσει αυτά του τα προβλήματα κερδίζοντας μια θέση στο κέντρο της άμυνας των Γάλλων.

Απογοητεύτηκε όμως καθώς ο Didier Deschamps προτίμησε τους William Saliba και Dayot Upamecano και στους τρεις αγώνες που έδωσε ως τώρα η Εθνική Γαλλίας, αφήνοντας το Νο5 των Κόκκινων στον πάγκο των αναπληρωματικών.

«Ήρθα εδώ με πολλές προσδοκίες» είπε ο Konate σε δημοσιογράφους το Σάββατο, «Και αυτό αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου. Γνώριζα ποια θα είναι η θέση μου πριν την έναρξη των αγώνων. Είναι απογοητευτικό αλλά γνωρίζω τον ρόλο μου τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ένας 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης Ibou δεν θα καθόταν ποτέ στον πάγκο.».

«Δεν έπαιξα για ενάμιση μήνα περίπου. Προετοιμάστηκα. Σχεδόν λιποθύμησα περισσότερες από μια φορά, γιατί η προετοιμασία ήταν πολύ σύντομη. Ήταν ένα καλό μάθημα για μένα.».

Ο Konate ξεκίνησε μόνο μια φορά ως βασικός στους τελευταίους 6 αγώνες των Κόκκινων, στον αγώνα εναντίον της Everton, κάνοντας την εμφάνιση του για 63 λεπτά.

Ο Quansah ξεκίνησε στους υπόλοιπους 5 αγώνες και ο Konate πρόσφατα επέμεινε πως δεν υπήρχε πρόβλημα με τον Jurgen Klopp, λέγοντας πως αν είχε δημιουργηθεί κάτι τέτοιο θα μιλούσε προσωπικά στον manager του.

Στην συνέντευξη τύπου ο Konate δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να πάρει πολιτική θέση ενόψει των εκλογών στη Γαλλία, λέγοντας: «Προέρχομαι από μια οικογένεια μεταναστών. Οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν και όλοι είμαστε μαζί σε αυτές τις περιστάσεις. Η διαφορετικότητα είναι η δύναμη της Γαλλίας.».

Konate: «Αν ήμουν 100% έτοιμος δεν θα βρισκόμουν στον πάγκο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com