Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πούλησε και τον Anderson η Newcastle – Απομακρύνεται ο Gordon

Πούλησε και τον Anderson η Newcastle – Απομακρύνεται ο Gordon

Σε ακόμη μία πώληση που την βγάζει από τους μπελάδες των κανονισμών PSR (Profit and Sustainability Rules – Κανονισμοί εσόδων και βιωσιμότητας) προχώρησε η Newcastle.

Συγκεκριμένα, ο πολλά υποσχόμενος Elliot Anderson θα κάνει το δρομολόγιο προς το Nottingham για χάρη της Forest, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Callum Wilson.

Μάλιστα, στη πρώτη περίπτωση το ένα χέρι νίβει το άλλο, αφού στη Newcastle θα υπογράψει ο Έλληνας γκολκίπερ Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με την Forest να δυσκολεύεται και εκείνη με το PSR.

Συγκεκριμένα, για το τρέχον οικονομικό έτος, στα έσοδα της πωλήτριας ομάδας προσμετράται ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής, ενώ για την ομάδα που αγοράζει αυτό διασπάται στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (μέχρι τα πέντε έτη).

Έτσι, τα 30 εκατομμύρια για τον Anderson, θα μετρηθούν ολόκληρα ως έσοδα για την Newcastle, αλλά μόλις τα 6 εκατομμύρια θα μετρηθούν ως έξοδα για την Forest (ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο). Ταυτόχρονα, η Forest θα ξεφορτωθεί και τον μισθό του Βλαχοδήμου το οποίο θα βγει εξ’ ολοκλήρου από τα βιβλία της Forest (περίπου 4 εκατομμύρια σε βάθος τριετίας), με την Newcastle να παίρνει ως κομμάτι του deal έναν ικανό τερματοφύλακα, κάτι το οποίο έψαχνε στην αγορά (είχε ψάξει τη περίπτωση του Trafford από την Burnley) και τους Reds στην ουσία να αποκτούν έναν ταλαντούχο παίκτη για μηδαμινή επιβάρυνση για το τρέχον έτος.

Τι σημαίνει αυτό για τον Gordon; Η Newcastle δεν έχει ανάγκη να τον πουλήσει και πια παίζει με πιο δυνατά χαρτιά σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Δεδομένα, λοιπόν, ο νεαρός εξτρέμ απομακρύνεται για τη Liverpool, όμως πηγές από το Νησί επιμένουν πως στους Reds αρέσει πολύ και για αυτό τα πράγματα μπορεί να είναι αλλιώς μέχρι τα τέλη του Αυγούστου.

Ο παίκτης βλέπει με κάτι παραπάνω από καλό μάτι την προοπτική της μετακόμισης στο Anfield, όμως θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί η Newcastle για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Εξελίξεις στο θέμα δεν αναμένονται άμεσα, όμως αυτή σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που ακούμε το όνομα του Gordon στο ρεπορτάζ της Liverpool – η Newcastle άλλωστε δεν προσέγγισε τυχαία τους Reds για την περίπτωσή του…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com