Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πούλησε τον Minteh η Newcastle αλλά δεν είναι αρκετό για το PSR

Πούλησε τον Minteh η Newcastle αλλά δεν είναι αρκετό για το PSR

Στη πώληση του εξτρέμ από τη Γκάμπια Yankuba Minteh στη Brighton για 33 εκατομμύρια λίρες προχώρησε το Σάββατο η Newcastle.

Οι Magpies βρίσκονται υπό πίεση να συγκεντρώσουν χρήματα στο τρέχον οικονομικό έτος το οποίο τελειώνει το βράδυ της Κυριακής 30/06 για να αποφύγουν παραβίαση των κανόνων PSR – του FFP της Premier League.

Πολλοί θεώρησαν πως η πώληση αυτή του Minteh θα ήταν αρκετή για τη Newcastle, όμως η ιστορία είναι διαφορετική.

Ο νεαρός επιθετικός δεν έπαιξε λεπτό με την ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο πέρυσι και φεύγοντας κατευθείαν δανεικός για την Feyenoord του Slot, κάνοντας μια τρομερή σεζόν.

Έτσι, τα 6 εκατομμύρια έγιναν 33, τα οποία όμως ΔΕΝ είναι αρκετά για τους Magpies, σύμφωνα με πληροφορίες και από τον σύλλογο αλλά και από την ίδια την λίγκα, οι οποίοι φαίνεται πως για να γλιτώσουν τιμωρία βαθμών θα πρέπει να κάνουν άλλη μια πώληση αύριο.

Η αγορά του Minteh από τη Brighton σίγουρα βοηθάει τη Newcastle να ψάξει πώληση ενός παίκτη λιγότερο σημαντικού, αφού το αναγκαίο ποσό μειώθηκε, όμως τα νέα πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει είναι καλά για την Liverpool, η οποία βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την ομάδα του αγγλικού βορρά για τη μεταγραφή του Anthony Gordon, μετά την αρχική – αποτυχημένη – πρόταση της Newcastle.

Κρίσιμη μέρα, λοιπόν, η Κυριακή, με διάφορες πηγές όμως να λένε πως ακόμα και αν δεν κλείσει αύριο η μεταγραφή, το παράθυρο θα παραμείνει – έστω και λίγο – ανοιχτό, λόγω και της επιθυμίας και του ίδιου του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com