Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει Liverpool o Gordon – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Θέλει Liverpool o Gordon – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση που «έσκασε» το πρωί, αυτή δηλαδή για τη μεταγραφή του Anthony Gordon στη Liverpool, έδωσε ο Fabrizio Romano.

O γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, μιλώντας σε podcast του Playback, ανέφερε πως το ενδιαφέρον της Liverpool είναι πραγματικό, και πως υπάρχει εδώ και μήνες.

Με γνώμονα αυτό η Newcastle προσέγγισε τους Reds με την πρόταση για ανταλλαγή του Gordon με τον Quansah, μαζί με ένα χρηματικό αντίτιμο για τους Magpies.

Η Liverpool μπορεί να μην έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον να δώσει έναντι οποιουδήποτε παίκτη τον Quansah, αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου στη θέση του, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγε «όχι» στη προσθήκη του Anthony Gordon.

Λόγω λοιπόν και της μεγάλης ανάγκης της Newcastle να πουλήσει παίκτες μέχρι το βράδυ της Κυριακής, έβγαλε με μεγάλο δισταγμό τον Άγγλο εξτρέμ στη… βιτρίνα και τον πλάσαρε στους Reds.

Η μπάλα πια βρίσκεται στο γήπεδο της Liverpool και σύμφωνα με τον Romano, η υπόθεση έχει ακόμα… ψωμί και για αυτό οι επόμενες ώρες κρίνονται κρισιμότατες για την έκβασή της.

Για να μπορέσει να υπάρξει deal, θα πρέπει η Newcastle να ρίξει τις απαιτήσεις τις οι οποίες για την ώρα κρίνονται υψηλές.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Gordon είναι scouser, έχει υπάρξει μέλος της κόκκινης ακαδημίας στο παρελθόν, πρωτού μεταπηδήσει σε αυτή της Everton που του προσέφερε καθαρό διάδρομο προς την πρώτη ομάδα.

Αυτό δεν άλλαξε τις οπαδικές του προτιμήσεις, αφού είναι κοινό μυστικό πως είναι φίλαθλος της ομάδας, με τον ίδιο να έχει χαρακτηρίσει τον Salah ως «παράδειγμα προς μίμηση», τον Gerrard «είδωλό του» και το Anfield «ως το καλύτερο γήπεδο της Αγγλίας».

Μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφία του ιδίου με κασκόλ της ομάδας έξω από το Wembley πριν τον χαμένο ημιτελικό του FA Cup με την Aston Villa το 2015.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com