Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτάθηκε o Anthony Gordon – Αρνητική αρχικά η Liverpool!

Προτάθηκε o Anthony Gordon – Αρνητική αρχικά η Liverpool!

Στη Liverpool προτάθηκε ο εξτρέμ της Newcastle, Anthony Gordon, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, όμως η απάντηση των Reds ήταν αρχικά αρνητική!

Ο διεθνής εξτρέμ φαίνεται πως αρέσει στη Liverpool, με πληροφορίες της Daily Mail που συνεχώς επιβεβαιώνονται από άλλα μέσα, να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα το θέμα, κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους, οι οποίες έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, η Newcastle ήταν θετική στην παραχώρηση του 23χρονου, καθώς πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις το φετινό καλοκαίρι, όμως πέρα από χρήματα, ήθελε να συμπεριλάβει στη συμφωνία και τον Jarrel Quansah ως αντάλλαγμα.

Οι Reds σαφώς και ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Quansah, αφού τη δεδομένη στιγμή τον υπολογίζουν ως τον τρίτο τους στόπερ για τη νέα σεζόν, όντας πίσω στην ιεραρχία, μονάχα από τους Ibou Konate και Virgil van Dijk, αλλά και ως βασικό πυλώνα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Όπως προσθέτει το ίδιο μέσο, αν είχε προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν αποκλείεται να περνούσε ο Gordon από ιατρικές εξετάσεις στη Λειψία, καθώς βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Euro, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν τις 30 του μηνός.

Για να μπορέσει να μην έχει θέμα με οικονομικές παρατυπίες, η Newcastle πρέπει να πουλήσει πριν το τέλος του μήνα, και άρα οποιαδήποτε εξέλιξη θα πρέπει να υπάρξει μέχρι αύριο!

Η πρώτη πρόταση βρίσκει σίγουρα αρνητική τη Liverpool όμως δεν αποκλείεται το θέμα να ξανασυζητηθεί!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com