Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αν και η κριτική με επηρεάζει»

Virgil: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αν και η κριτική με επηρεάζει»

Ο Virgil van Dijk απαίτησε βελτίωση άμεσα τόσο από τον εαυτό του όσο και από τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ολλανδίας.
Ο αμυντικός των Κόκκινων έπαιξε και στους 3 αγώνες της Εθνικής Ολλανδίας αν και οι αποδόσεις του δεν ήταν τόσο υψηλές όσο μας έχει συνηθίσει.

Η ομάδα του Ronald Koeman κατάφερε τελικά να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro 24 ως μία από τις τρίτες καλύτερες και ο van Dijk μιλώντας πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με την Εθνική Ρουμανίας είπε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πως αναλαμβάνω την ευθύνη.

Έχουμε μιλήσει αρκετά τις τελευταίες 48 ώρες και έχουν ειπωθεί κάποιες σκληρές λέξεις. Αυτό είναι απαραίτητο φυσικά αφού έχουν συμβεί κάποια πράγματα. Νομίζω ότι βοήθησε (οι συζητήσεις) και ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε.

Θα δουλέψω και εγώ. Κατηγορώ και εγώ τον εαυτό μου- δεν είμαι τρελός. Καταλαβαίνω πως κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν και προς τα εκεί εργάζομαι. Αυτό εξάλλου αποτελεί τη βάση για οποιαδήποτε βελτίωση» συνέχισε.

«Ο τελευταίος αγώνας δεν ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους μου, αν και δεν έχει συμβεί συχνά αυτή τη σαιζόν. Είναι σημαντικό για μένα αυτού του είδους οι αποδόσεις (φτωχές) να σταματήσουν τώρα. Αυτή είναι και η ευθύνη που αναλαμβάνω. Και η ευθύνη αυτή είναι μεγάλη, ειδικά στους Oranje. Όπως και να έχει η κριτική με επηρεάζει.».

Ένας από τους ανθρώπους που άσκησε κριτική στον van Dijk ήταν και ο πρώην παίκτης της Tottenham και της Εθνικής Ολλανδίας, ο Rafael van der Vaart, ο οποίος κατηγόρησε τον αμυντικό των Κόκκινων για το νικητήριο τέρμα της Εθνικής Αυστρίας εναντίον της Ολλανδίας, το οποίο πέτυχε ο Marcel Sabitzer.

Ο van der Vaart είχε πει: «Παίζουμε με τον τρόπο για τον οποίο μίλησε ο van Dijk. Χρειάστηκε να παρακολουθήσουμε μια απαράδεκτη εμφάνιση. Θέλω από τον αρχηγό της ομάδας μου να δείχνει πάθος.».

Ακόμα και ο Koeman στο τέλος του αγώνα με την Αυστρία δεν δίστασε να τα βάλει με τους παίκτες του λέγοντας: «Θα μπορούσα να σας αναφέρω αρκετά λάθη. Ξεκινήσαμε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν αμυνθήκαμε καθόλου καλά. Δεν είμαστε επιθετικοί και υπήρξε έλλειψη πίεσης ενώ χάναμε και τη μπάλα συχνά, ειδικά στην αρχή.

Οι παίκτες έτρεξαν πολύ αλλά όχι στις θέσεις που έπρεπε και δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ο αγώνας εναντίον της Γαλλίας εξελίχθηκε λογικά αλλά σήμερα ήταν φρικτός» ολοκλήρωσε.

Virgil: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αν και η κριτική με επηρεάζει»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com