Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την Japan Airlines

Η Liverpool ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την Japan Airlines

Η Liverpool υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πολλών ετών με την Japan Airlines ώστε η τελευταία να γίνει ο επίσημος συνεργάτης της στον τομέα των αερομεταφορών.

Η συνεργασία αυτή η οποία περιλαμβάνει τόσο τις ομάδες των ανδρών όσο και των γυναικών θα δώσει την ευκαιρία και στους δύο να συνεργαστούν σε πρωτοβουλίες που θα αφορούν κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Ο Ben Latty, διευθύνων εμπορικός σύμβουλος της LFC είπε: «Αυτή η συνεργασία συμπίπτει με τις παγκόσμιες φιλοδοξίες μας, συνδυάζοντας το πάθος αλλά και την κληρονομιά μιας από τις πλέον ιστορικές ομάδες με την εξαιρετική υπηρεσία και την παγκόσμια πρόσβαση των Japan Airlines. Η συνεργασία αυτή θα δημιουργήσει ευκαιρίες ώστε οι οπαδοί να αλληλοεπιδρούν με την ομάδα μέσω μοναδικών δραστηριοτήτων και εμπειριών.».

«Η συνεργασία με την Japan Airlines είναι άλλο ένα μεγάλο βήμα βασισμένο στη στρατηγική της ομάδας ώστε να επεκτείνουμε διεθνώς την παρουσία μας και να ‘εμπλακούμε’ περισσότερο αποτελεσματικά με την πολυεθνική και αφοσιωμένη παγκόσμια βάση φιλάθλων μας.».

Τον επόμενο μήνα και στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας η Japan Airlines θα υποστηρίξει ένα νοσοκομείο νέων στην Philadelphia των Η.Π.Α κατά τη διάρκεια της tour προετοιμασίας των Κόκκινων εκεί.

Ο Junko Sakihara, αναπληρωματικός αντιπρόεδρος της πελατειακής εμπειρίας της Japan Airlines είπε: «Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί θα μας επιτρέψει να εμβαθύνουμε στις συνδέσεις με τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε νέες σχέσεις με τους φιλάθλους της Liverpool σε όλον τον κόσμο. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που ξεκινάμε αυτό το πολύ ενδιαφέρον ταξίδι με την Liverpool και την LFC Foundation.».

Η Liverpool ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την Japan Airlines
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com