Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πηγές από Αγγλία & Ιταλία επιμένουν για Liverpool και Calafiori

Πηγές από Αγγλία & Ιταλία επιμένουν για Liverpool και Calafiori

Οι ισχυρισμοί περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον κεντρικό αμυντικό της Bologna Riccardo Calafiori έχουν υποστηριχθεί στην Αγγλία και την Ιταλία, αν και αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό.

Με τον Calafiori να εντυπωσιάζει ως μέλος της άμυνας της Ιταλίας στο Euro του φετινού καλοκαιριού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο 22χρονος προσελκύει ευρύτερο ενδιαφέρον. Αυτό, όπως φαίνεται, περιλαμβάνει τη Liverpool, η οποία για πρώτη φορά αναφέρθηκε ότι επικοινώνησε με την Bologna για τη διαθεσιμότητά του από τον James Horncastle της Athletic νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αν και οι πηγές στο Merseyside επιμένουν ότι -εκτός αν προκύψει η ευκαιρία να έρθει ο νεαρός της Lille Leny Yoro- η μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού δεν αποτελεί προτεραιότητα, η λογική λέει ότι θα εξεταστούν οι επιλογές.

Δεδομένου του προφίλ του Calafiori ως αριστερού κεντρικού αμυντικού και της απώλειας του Joel Matip αυτό το καλοκαίρι, είναι αναμφίβολα ένας ελκυστικός υποψήφιος.

Οι πληροφορίες του Horncastle επιβεβαιώνονται πλέον από τον Gary Jacob των Times και την τοπική πηγή Corriere di Bologna, στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας τους την Πέμπτη. Ο Jacob υποστηρίζει ότι η Juventus, η Totttenham, η Newcastle, η Brighton και η West Ham ενδιαφέρονται επίσης για τον Calafiori, ενώ η Corriere di Bologna προσθέτει στη λίστα αυτή τη Real Madrid και την Arsenal.

Η τελευταία υποστηρίζει ότι η Liverpool ετοιμάζει «σημαντική προσφορά» για τον αμυντικό, αν και οι ισχυρισμοί για τιμή 40 εκ. ευρώ (33,9 εκατ. λίρες) φαίνεται να χάνονται στη μετάφραση.

Η περιπλοκή των όποιων διαπραγματεύσεων με την Bologna είναι η ύπαρξη ρήτρας πώλησης στο συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Serie A η οποία, σύμφωνα με τον Horncastle, αξίζει «περίπου το 40% και το 50%».

Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε ποσό ληφθεί για τη μεταγραφή του θα μπορούσε να μοιραστεί εξίσου με την πρώην ομάδα του Calafiori, την FC Basel, γεγονός που είναι πιθανό να ανεβάσει την τιμή της Bologna.

Από την πλευρά της, η Bologna θα ελπίζει να κρατήσει το Νο 33 καθώς προετοιμάζεται για μια χρονιά στο Champions League και καθώς είναι πλέον σε θέση να του προσφέρει κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορεί να παρουσιάσει μια πιο πειστική πρόταση.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες από τις προτεινόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Liverpool αυτό το καλοκαίρι, οποιαδήποτε συμφωνία για τον Calafiori είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι αργότερα το καλοκαίρι.

Η Ιταλία προκρίθηκε στους 16 του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία το Σάββατο και αν προχωρήσει θα συναντήσει στα προημιτελικά είτε την Αγγλία είτε τη Σλοβακία.

Πηγές από Αγγλία & Ιταλία επιμένουν για Liverpool και Calafiori
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com