Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο Luis Diaz, πρώτη νίκη για Alisson (vid)

Σκόραρε ο Luis Diaz, πρώτη νίκη για Alisson (vid)

Ο Luis Diaz άνοιξε λογαριασμό στο Copa America, βοηθώντας παράλληλα την Κολομβία να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά, ενώ ο Alisson Becker πέτυχε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση με 1-4 επί της Παραγουάης.

Η Κολομβία είχε εύκολο έργο κόντρα στην Κόστα Ρίκα, με τον άσο των Reds να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα στο 31ο λεπτό με άρτια εκτέλεση πέναλτι και ενώ λίγο αργότερα είχε χάσει καλή ευκαιρία για το 1-0.

Ο 27χρονος ξεχώρισε στην αναμέτρηση και πρόλαβε να συμπληρώσει 77 λεπτά στο ματς, πριν παραχωρήσει τη θέση του στον Jhon Duran της Aston Villa, προσφέροντας ουσιαστικά στο 2 στα 2 της χώρας του στον όμιλο, καθώς και στην πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Η Βραζιλία νίκησε και εκείνη με τη σειρά της, με σκορ 1-4 την Παραγουάη, έχοντας τον Alisson Becker κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος ήταν ένας από τους διακριθέντες της Selecao, παρότι δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Η Βραζιλία με την πρώτη της νίκη στο τουρνουά έφτασε τους 4 βαθμούς, με τις δύο εθνικές ομάδες να κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική τις πρώτες πρωινές ώρες της ερχόμενης Τετάρτης, με φόντο φυσικά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Πρώτο γκολ στο Copa America για τον Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com