Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας για την Liverpool, όχι για την 1η ομάδα!

Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας για την Liverpool, όχι για την 1η ομάδα!

Η προετοιμασία για την Liverpool πλησιάζει και τα σχέδια για το πρώτο καλοκαίρι του Arne Slot στο τιμόνι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά ο νέος προπονητής δεν είναι ο μόνος που έχει να προετοιμαστεί για φιλικά παιχνίδια.

Οι παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν συμμετείχαν σε διεθνή τουρνουά αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο της AXA την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Από εκεί, θα ξεκινήσουν να δουλεύουν με τον Slot για πρώτη φορά, πριν αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες για τρία φιλικά προετοιμασίας, ενώ ακολουθεί η επιστροφή στο Anfield για ένα τέταρτο παιχνίδι.

Πολλοί από τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου αναμένεται να συμμετάσχουν με την πρώτη ομάδα, ενώ αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας αφού ολοκληρώσουν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όσοι όμως δεν ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, αναμένεται να συμμετάσχουν με την ομάδα κάτω των 21 ετών, η οποία έχει επιβεβαιώσει ότι θα δώσει ένα δικό της φιλικό προετοιμασίας στα τέλη Ιουλίου.

Η Chorley FC, ομάδα που αγωνίζεται στην National League North – την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου – επιβεβαίωσε ότι θα φιλοξενήσει την U21 της Liverpool σε φιλικό προετοιμασίας στις 27 Ιουλίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Grant Store Victory Park, την επομένη της αναμέτρησης της πρώτης ομάδας με τη Real Betis στο Pittsburgh, στην πρώτη της έξοδο το καλοκαίρι.

Ο Barry Lewtas είναι πιθανό να έχει μια νεανική ενδεκάδα για την αναμέτρηση, με αρκετούς παίκτες να κάνουν το βήμα από μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τους 16χρονους Joshua Sonni-Lambie, Kareem Ahmed, Keyrol Figueroa, Lucas Pitt και Luca Furnell-Gill.

Η συνάντηση με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά γι’ αυτό υπάρχει η προετοιμασία, μια ευκαιρία να δουν τι χρειάζεται για να ανέβουν στις ηλικιακές κατηγορίες, και δεν θα τους λείψει η έμπνευση.

Οι Jayden Danns, Lewis Koumas, James McConnell και Jarell Quansah έκαναν όλοι το ντεμπούτο τους στην 1η ομάδα της Liverpool την περασμένη σεζόν και κέρδισαν ευρεία επαίνους για τους αντίστοιχους ρόλους τους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας για την Liverpool, όχι για την 1η ομάδα!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com