Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο «ανανεωμένος» Klopp δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Red fans

Ο «ανανεωμένος» Klopp δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Red fans

Ο Jürgen Klopp απολαμβάνει τη ζωή του μετά την θητεία του στην Liverpool, από το να παρακολουθεί μια συναυλία της Taylor Swift μέχρι να παρακολουθεί τη Γερμανία στο Euro, και όλοι οι θαυμαστές είπαν το ίδιο πράγμα.

Ο 57χρονος σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο όταν ανακοίνωσε ότι θα έφευγε από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Αργότερα επιβεβαίωσε ότι δεν είχε πλέον την απαραίτητη ενέργεια για να λειτουργήσει στο επίπεδο που απαιτείται στο Anfield, ένα επίπεδο αυτογνωσίας που είναι ασυνήθιστο σε αυτόν τον κλάδο.

Και φαίνεται ανανεωμένος για αυτό, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους οπαδούς μετά από μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στα social media από τον γερμανικό TikToker Maurizio Pastore, που δείχνει τον Κlopp με τη φανέλα της Γερμανίας να απολαμβάνει τον αγώνα.

Η εικόνα είναι από το εναρκτήριο παιχνίδι της Γερμανίας με τη Σκωτία όπου η Γερμανία νίκησε τη Σκωτία του Robertson με 5-1 στο Μόναχο.

Και ας πούμε απλώς ότι οι οπαδοί παρατήρησαν πόσο ανανεωμένος και χαρούμενος δείχνει ο Κlopp μόλις ένα μήνα μετά τον τελευταίο του αγώνα ως προπονητής της Liverpool:

Ο Κlopp δεν έχασε χρόνο για να απολαύσει όλα όσα έχει να προσφέρει το καλοκαίρι και μας κρατάει ενήμερους και ο ίδιος, έχοντας δημιουργήσει έναν δικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο λογαριασμός έχει τώρα 4,1 εκατομμύρια ακόλουθους λίγο περισσότερο από πέντε εβδομάδες αφότου τον ξεκίνησε ο Klopp και η τελευταία του ανάρτηση ήταν νωρίτερα την εβδομάδα όταν συναντήθηκε με τον David Wagner, τον ατζέντη του και τον Boris Becker.

Σίγουρα δείχνει αναζωογονημένος και το έχει κερδίσει! Τώρα περιμένουμε την επόμενη δημοσίευση του Jurgen…

Ο «ανανεωμένος» Klopp δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com