Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αφήνει υπονοούμενα ο Joan Laporta για την μετεγγραφή του Luis Diaz

Αφήνει υπονοούμενα ο Joan Laporta για την μετεγγραφή του Luis Diaz

Ο πρόεδρος της Barcelona Joan Laporta, αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί βρίσκονται στην αγορά για έναν νέο εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι, καθώς συνεχίζουν να συνδέονται με τον αστέρα της Liverpool Luis Diaz.

Ο Κολομβιανός επέμεινε πρόσφατα ότι είναι ευχαριστημένος με τους Reds, αλλά αυτό δεν έκανε τίποτα για να επιβραδύνει τις εικασίες που τον συνδέουν με μια μετακίνηση στο Camp Nou.

Η Barcelona έχει δυσκολευτεί οικονομικά από τότε που υπέγραψε τον Philippe Coutinho από τη Liverpool, σε μια μεταγραφή ρεκόρ 142 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο του 2018, με αμφισβητήσιμο το κατά πόσο θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον Diaz χωρίς να πουλήσει παίκτες για να συγκεντρώσει πρώτα χρήματα.

Όμως ο Laporta επέμεινε ότι οι Καταλανοί δεν είναι σε θέση να αγοράσουν. Και ενώ αποκάλυψε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι η Barcelona θα κάνει πολλές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, παραδέχτηκε πως, μαζί με τη διατήρηση των υπηρεσιών των δανεικών Joao Felix και Joao Cancelo, ένας νέος εξτρέμ είναι επίσης στη λίστα των στόχων τους.

Αφήνει υπονοούμενα ο Joan Laporta για την μετεγγραφή του Luis Diaz
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com