Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Mac Allister η Αργεντινή προκρίθηκε στους «8» του Copa America

Με Mac Allister η Αργεντινή προκρίθηκε στους «8» του Copa America

Στη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα ματς στον πρώτο όμιλο του Copa America έφτασε η εθνική ομάδα της Αργεντινής, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Χιλής, με τον Alexis Mac Allister των Reds να αγωνίζεται ξανά σε ολόκληρο το ματς.

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε βασικός και βοήθησε τους Παγκόσμιους Πρωταθλήτες να κάμψουν την αντίσταση των σκληροτράχηλων Χιλιανών, οι οποίοι όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τον βαθμό της ισοπαλίας, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Lautaro Martinez στο 88ο λεπτό της συνάντησης με σουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ενώ είχαν προηγηθεί οι πρώτες προσπάθειες στην περιοχή των Χιλιανών.

Το τέρμα τσεκαρίστηκε για ορισμένα λεπτά για την περίπτωση που υπήρχε οφσάιντ πριν μπει η μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο κατοχυρώθηκε κανονικά υπέρ της ομάδας του Scaloni.

Ο Macca είχε θετική απόδοση στο παιχνίδι και λίγο έλειψε μάλιστα να χριστεί σκόρερ στο δεύτερο μέρος, έπειτα από μια εκτέλεση φάουλ του Lionel Messi.

Η Αργεντινή με τη νέα της νίκη εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και παράλληλα την παρουσία της στα προημιτελικά του τουρνουά, με ένα παιχνίδι για τη φάση των ομίλων να απομένει, κόντρα στο Περού, που έχει έναν βαθμό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Νέα συμμετοχή στο Copa America για τον Mac Allister.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com