Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολιγόλεπτη συμμετοχή για τον Trent κόντρα στη Σλοβενία

Ολιγόλεπτη συμμετοχή για τον Trent κόντρα στη Σλοβενία

Η Αγγλία ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο του Euro, μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Σλοβενία, με τον Trent Alexander-Arnold να μην παίρνει φανέλα βασικού, αλλά να περνά ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Conor Gallagher ήταν ο παίκτης που ξεκίνησε στη θέση του ως αμυντικό χαφ, στο πλευρό του Declan Rice, ωστόσο δεν εντυπωσίασε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Mainoo της Manchester United.

Η εικόνα των Τριών Λιονταριών ωστόσο συνέχισε να προβληματίζει και στο 84’ ο Gareth Southgate αποφάσισε να περάσει στο ματς και τον Trent, αντί του Trippier και να συνέχισε ο Kyle Walker ως αριστερό μπακ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής των Reds στα λίγα λεπτά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να δημιουργήσει και να δώσει πνοή στην εθνική του ομάδα, όντας σαφώς πιο δραστήριος από τα δύο ακραία μπακ που ξεκίνησε το ματς για την Αγγλία.

Ο Trent επιχείρησε μάλιστα και ένα εκτός περιοχής σουτ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο πέρασε λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Jan Oblak.

Ο Joe Gomez δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Οι Άγγλοι με τη νέα τους ισοπαλία τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου και πέντε βαθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν απέναντι τους, την Ολλανδία των Virgil van Dijk, Cody Gakpo και Ryan Gravenberch την Κυριακή.

Ολιγόλεπτη συμμετοχή για τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com