Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλικό με τη Sevilla στο Anfield

Φιλικό με τη Sevilla στο Anfield

Η Liverpool θα κλείσει τα φιλικά της παιχνίδια για το φετινό καλοκαίρι στο Anfield με αντίπαλο τη Sevilla την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Θα είναι ο πρώτος αγώνας του νέου προπονητή Arne Slot στο Anfield και ο τέταρτος αγώνας προετοιμασίας των Reds για την περίοδο 2024-25, που ξεκινά με μια επίσκεψη στην έδρα της Ipswich Town το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Οι σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο Champions League τα τελευταία χρόνια, και οι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκαν στον τελικό του Europa League το 2016.

Ο αγώνας του Anfielf θα ακολουθήσει τρεις αγώνες προετοιμασίας στις ΗΠΑ, με τον πρώτο εναντίον της Real Betis στο Acrisure Stadium στο Πίτσμπουργκ την Παρασκευή 26 Ιουλίου (έναρξη 9:30 μ.μ.).

Κατά την επιστροφή των Reds στις ΗΠΑ για πρώτη φορά από το 2019, ο σύλλογος και το επίσημο φιλανθρωπικό ίδρυμά του LFC Foundation θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Οι παίκτες του Slot θα αντιμετωπίσουν επίσης τους αντιπάλους στην Premier League, Arsenal και Manchester United.

Ο αγώνας με αντίπαλο την Arsenal θα γίνει στις 31 Ιουλίου στο Lincoln Financial Field στη Φιλαδέλφεια και θα ακολουθήσει μια συνάντηση με τη United στο Williams-Brice Stadium στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας στις 3 Αυγούστου.

Οι Reds κλείνουν στο Anfield τα φιλικά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com