Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιμένουν τα ΜΜΕ σε Ισπανία & Κολομβία για Luis Diaz & Barcelona

Επιμένουν τα ΜΜΕ σε Ισπανία & Κολομβία για Luis Diaz & Barcelona

Παρά τον ισχυρισμό του ότι είναι «πολύ χαρούμενος» στη Liverpool, οι εικασίες για την είσοδο του Luis Diaz στην Barcelona συνεχίστηκαν τόσο στην Ισπανία όσο και στην Κολομβία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Liverpool, είναι μια μεγάλη ομάδα και σύλλογος», είπε στο Gol Caracol νωρίτερα αυτό το μήνα. «Πάντα ήθελα να παίξω εκεί, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, σκέφτομαι την εθνική ομάδα της Κολομβίας, όπου βρισκόμαστε».

Ο Luis Diaz, του οποίου το συμβόλαιο στο Anfield λήγει το 2027, ανέφερε ότι, ενώ επί του παρόντος επικεντρώνεται στην προετοιμασία για το Copa America, σκοπεύει να επιστρέψει στη Liverpool αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό δεν σταμάτησε το ενδιαφέρον της Barcelona, με την Athletic να αναγνωρίζει την επιδίωξή τους σε δημοσίευμα της την Τρίτη. Εν τω μεταξύ, ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Breinner Arteta Canizares προχώρησε περισσότερο υποστηρίζοντας ότι έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του Diaz και «απεσταλμένων από ισπανικό κλαμπ» στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε «αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη». Αναφέρεται ότι ο 27χρονος «θα τα είχε όλα έτοιμα για να φύγει από την Liverpool FC και να πάει στη LaLiga».

Στην Ισπανία, ο Joaquim Piera του Sport αναφέρει ότι ο Diaz και ο μέσος της Newcastle Bruno Guimaraes είναι «οι δύο παίκτες που επέλεξε η Barca για να ενισχύσουν δύο βασικές θέσεις». Ο Piera αναφέρει το συνεχιζόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το επερχόμενο Copa America – που ξεκινά σήμερα Παρασκευή – ως λόγους που θα είναι μια «πολύ μεγάλη και απολύτως απρόβλεπτη» μεταγραφική περίοδος.

Η Barcelona είναι πιθανό να περιμένει ένα «φαινόμενο ντόμινο» από άλλες μεγάλες μεταγραφές πριν ολοκληρώσει τις κινήσεις της, αλλά «Ο Diaz είναι ο αριστερός εξτρέμ που ο αθλητικός διευθυντής Deco θεωρεί ιδανικό».

Ο Diaz έχει ήδη λάβει το πράσινο φως από τον νέο προπονητή της Barcelona Hansi Flick, με τον ισχυρισμό ότι όλα τα μέρη έχουν αποφασίσει ότι αυτός είναι ο στόχος προτεραιότητας.

Στην έκθεσή τους, οι της Athletic επαναλαμβάνουν ότι η Liverpool «σχεδιάζει για την προετοιμασία της σεζόν» με τον Diaz, αν και η διατύπωσή τους μετά από αυτό υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία.

«Θα περίμεναν μια σημαντική αμοιβή για τον Κολομβιανό εξτρέμ για να σκεφτεί ακόμη και μια πώληση», γράφει ο δημοσιογράφος του Merseyside, Andy Jones. «Ο 27χρονος έχει τρία χρόνια ακόμα στο τρέχον συμβόλαιό του και ο σύλλογος θα ήθελε να βγάλει ένα τεράστιο κέρδος από τα 50 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψαν για αυτόν τον Ιανουάριο του 2022».

Το να περιμένει κανείς κέρδος 50 εκατομμυρίων λιρών μπορεί να είναι μια μεγάλη παραγγελία όταν πρόκειται για τη Barcelona φυσικά, δεδομένων των ευρέως αναφερόμενων οικονομικών ζητημάτων της. Ωστόσο, δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι η ισπανική πλευρά έχει καταφέρει ακόμα να ξοδέψει πολλά σε παίκτες όπως οι Ferran Torres (£47m), Raphinha (£55m), Jules Kounde (£42m), Robert Lewandowski (£43m) και 19χρονος -παλιό Vitor Roque (£52m) τις τελευταίες σεζόν.

Επιμένουν τα ΜΜΕ σε Ισπανία & Κολομβία για Luis Diaz & Barcelona

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com