Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μια ισοπαλία και μια ήττα για Robertson και Szoboszlai

Μια ισοπαλία και μια ήττα για Robertson και Szoboszlai

Ένας βαθμός ήταν ο απολογισμός για τους παίκτες της Liverpool στο EURO την Τετάρτη, με τον Andy Robertson και τη Σκωτία να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης και να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης για την τελευταία αγωνιστική.

Οι Σκωτσέζοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με την Ελβετία, αν και προηγήθηκαν στο σκορ και είχαν μεγάλες ευκαιρίες, για να ανακτήσουν το προβάδισμα τους και να πάρουν το τρίποντο.

Η Σκωτία προηγήθηκε με τον McTominay της Manchester United και η Ελβετία ισοφάρισε πριν το ημίωρο με υπέροχο τέρμα του πρώην Κόκκινου, Shaqiri.

Ο Robertson αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ηγήθηκε για μια ακόμη φορά της χώρας του, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική, ώστε να έχει πιθανότητες πρόκρισης.

Για να περάσει όμως στα knockout η Σκωτία θα πρέπει επικρατήσει της Ουγγαρία του Dom Szoboszlai, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Γερμανία το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο άσος των Reds φόρεσε το περιβραχιόνιο, αγωνίστηκε για 90 λεπτά είχε καλή απόδοση στην αναμέτρηση, όμως η Ουγγαρία γνώρισε νέα ήττα και στην ουσία αποχαιρέτησε το EURO.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των Reds θα κοντραριστούν στις 23 του μηνός στην Στουτγκάρδη και μένει να δούμε αν θα υπάρξει νικητής στον αγώνα και αν θα συνεχίσει κάποιος εκ των δύο στην επόμενη φάση ως τρίτος.

Καλή απόδοση αλλά νέα ήττα για τον Szoboszlai και την Ουγγαρία.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com