Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι προσθήκες του Arne Slot στο τεχνικό επιτελείο

Οι προσθήκες του Arne Slot στο τεχνικό επιτελείο

Ο Arne Slot επιβεβαίωσε με δηλώσεις του κατά την παρουσία του στον κόσμο της Liverpool πως θα προστεθούν τρία άτομα στο νέο τεχνικό του επιτελείο.

Ο Sipke Hulshoff θα ενταχθεί στους Reds ως πρώτος βοηθός προπονητή από τη Feyenoord, όπου εργαζόταν με τον Slot ως το Νο.2 του από το 2022.

Επίσης, θα κάνει τη μετακίνηση από το Ρότερνταμ ο Ruben Peeters, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του επικεφαλής προπονητή φυσικής απόδοσης και τέλος, ο Fabian Otte θα μεταβεί στο Merseyside ως επικεφαλής της προπόνησης τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ μετά τη συμμετοχή τους στο Copa America του καλοκαιριού.

Ο Arne Slot από την πλευρά του, δήλωσε για τις προσθήκες στο staff:

“ Φυσικά, θέλεις να πάρεις και μερικούς ανθρώπους μαζί σου γιατί ξέρουν ποιος είσαι, ξέρουν το στυλ παιχνιδιού σου και μπορούν να το μεταφράσουν και στα άλλα άτομα στο επιτελείο. Αλλά αν πας σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool, μπορείς να υποθέσεις –και το έχω ήδη παρατηρήσει– ότι υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που εργάζονται και εδώ. ”

“ Έτσι, ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους και των δύο κόσμων για να εφαρμόσουμε μερικά πράγματα από εμάς και να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που υπάρχει ήδη μέσα σε αυτόν τον σύλλογο, λόγω των εννέα ετών που ο Jürgen και το επιτελείο του εργάστηκαν εδώ. ”

“ Φέρνω τον Sipke Hulshoff, ο οποίος είναι βοηθός μου εδώ και μερικά χρόνια στη Feyenoord. Δούλεψα μαζί του πριν από πολύ καιρό, δούλεψα μαζί του και στην Cambuur Leeuwarden. Ήταν επίσης βοηθός του Ronald Koeman της εθνικής Ολλανδίας. , αλλά θα έρθει μαζί μου τώρα από την αρχή, είναι λίγο μεγαλύτερος από μένα, νομίζω, όχι τόσο πολύ, αλλά λίγο μεγαλύτερος από μένα τι θέλουμε όταν πρόκειται για μοντέλο παιχνιδιού, στυλ παιχνιδιού – και νομίζω ότι αυτό βοηθάει. ” Είπε ο Slot.

“ Στη συνέχεια θα φέρουμε έναν προπονητή επιδόσεων, τον Ruben Peeters, ο οποίος θα βοηθήσει εμένα και τον σύλλογο – πώς θα το έθεσα αυτό με αγγλικές λέξεις; – ο τρόπος που εργαζόμαστε στη φυσική πλευρά. Οι τρεις μας δουλέψαμε μαζί στη Feyenoord εδώ και τρία χρόνια και ξέρουμε πώς θέλουμε να δουλέψουμε, κάτι που είναι φυσιολογικό.”

«Και μετά υπάρχει μια αντικατάσταση και στο δυναμικό των τερματοφυλάκων – φέραμε τον Fabian Otte, ο οποίος εργαζόταν στην Borussia Monchengladbach και είναι ακόμα τώρα με την ομάδα των ΗΠΑ στο Copa America. ”

“ Οπότε αυτές είναι οι πρώτες θέσεις που καλύψαμε και νομίζω ότι ψάχνουμε ακόμα για μία ή δύο άλλες θέσεις. Ο Richard [Hughes] και εγώ τηλεφωνούμε πολύ ο ένας στον άλλον, όχι μόνο για αυτό αλλά και για τις θέσεις που έχουμε ακόμα να συμπληρώσουμε.”

Οι προσθήκες στο staff του Arne Slot.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com