Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος προπονητής της Dortmund ο πρώην Κόκκινος Nuri Sahin

Νέος προπονητής της Dortmund ο πρώην Κόκκινος Nuri Sahin

Ο πρώην παίκτης της Liverpool Nuri Sahin, φέρεται να αναλάβει τη θέση του προπονητή της Borussia Dortmund από τον Edin Terzic

Μπορεί να μην περνάει συχνά από το μυαλό των οπαδών της Liverpool, αλλά ο Sahin είναι ένα σεβαστό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στη Dortmund και έγινε βοηθός του Terzic τον Ιανουάριο. Η εντύπωσή του ήταν τέτοια που, ο πρώην παίκτης πρόκειται τώρα να είναι νέος προπονητής τους, σύμφωνα με πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Bild. Η γερμανική εφημερίδα ανέφερε ότι η συμφωνία είναι πλέον απλώς τυπική, με τον ατζέντη του Sahin Reza Fazeli, να ολοκληρώνει λεπτομέρειες τις τελευταίες δύο ημέρες. Αυτό έγινε αφότου ο Terzic ζήτησε να φύγει από τον σύλλογο.

Αν και η είδηση δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, φαίνεται να είναι η αλήθεια και έχει μεταδοθεί από δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου του Fabrizio Romano, ο οποίος είπε ότι ο Sahin είναι η «επιλογή προτεραιότητας» για την Dortmund.

Ως βοηθός προπονητή τους τελευταίους έξι μήνες, ο Sahin βοήθησε να πάει η Dortmund στον πρώτο της τελικό Champions League μετά από 11 χρόνια, τον οποίο έχασε με 2-0 από τη Real Madrid στο Wembley. Ο Sahin ήταν αναπληρωματικός σε εκείνη την τελευταία τελική εμφάνιση, επίσης μια ήττα στο Wembley, όταν ο Jürgen Klopp ήταν προπονητής το 2012.

Ο πρώην Τούρκος διεθνής έπαιξε στη Liverpool για μόλις πέντε μήνες από τον 18μηνο δανεισμό του που συμφωνήθηκε τον Αύγουστο του 2012. Ο Sahin ήταν τεχνικά ικανός κεντρικός μέσος, αλλά δεν προσαρμόστηκε γρήγορα στο ποδόσφαιρο της Premier league, έπαιξε 12 φορές και σημείωσε τρία γκολ. Επίσης, σαφώς δεν τα πήγε πολύ καλά με τον προπονητή, λέγοντας αργότερα: «Δόξα τω Θεώ που άφησα τον Brendan Rogers».

Ο Sahin αποσύρθηκε από την Antallasporπριν για να γίνει προπονητής της. Έγινε πρωτοσέλιδο στην Τουρκία όταν έγινε «ασπίδα» ενός διαιτητή από τους δικούς του παίκτες, μετά την ήττα με 2-1 από τη Fenerbache. Μετά από δύο χρόνια προπονητής της τουρκικής ομάδας, έφυγε για την Dortmund στα τέλη του 2023, όπου έγινε βοηθός του μάνατζερ Terzic δίπλα στον Sven Bender.

Οι περισσότεροι οπαδοί της Liverpool έχουν μια θετική εικόνα για την Dortmund και καθώς ο Sahin δεν μίλησε ποτέ άσχημα για τον ίδιο τον σύλλογο, του ευχόμαστε καλή τύχη!

Νέος προπονητής της Dortmund ο πρώην Κόκκινος Nuri Sahin?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com