Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jota βοήθησε στην ανατροπή παρά το ακυρωθέν γκολ του (vid)

Ο Jota βοήθησε στην ανατροπή παρά το ακυρωθέν γκολ του (vid)

Ο Diogo Jota πέρασε ως αλλαγή το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Τσεχία του Jaros και βοήθησε την Πορτογαλία να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-1 στη Λειψία, παρά το γκολ του που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Cristiano Ronaldo.

Ο επιθετικός των Reds δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά πέρασε στο ματς στο 63ο λεπτό στη θέση του Rafa Leao και έδωσε πνοή στην αριστερή πτέρυγα των Πορτογάλων.

Ένα λεπτό νωρίτερα, η Τσεχία είχε ανοίξει το σκορ, όμως το σύνολο του Martinez κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με αυτογκόλ στο 69ο λεπτό.

Στο 87’ έστειλε ο Diogo Jota τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος το rebound, έπειτα από κεφαλιά του Ronaldo που σταμάτησε στο δοκάρι, με το γκολ να ακυρώνεται από το VAR για οφσάιντ του 39χρονου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων γυρίσαν το ματς μετά την πολύ καλή κίνηση και το γύρισμα του Pedro Neto της Wolves τέρμα που σημείωσε Conceicao, ο οποίος είχε μόλις μπει στο ματς, αντί του Vitinha.

Οι Πορτογάλοι θα αντιμετωπίσουν την Τουρκία στις 22 του μηνός στο Ντόρτμουντ, με τον νικητή να παίρνει πιθανότατα την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Diogo Jota βοήθησε στην ανατροπή της Πορτογαλίας με 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com