Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rooney: «Λάθος ο χειρισμός του Southgate με Quansah»

Rooney: «Λάθος ο χειρισμός του Southgate με Quansah»

Ο Wayne Rooney υποστήριξε ότι ο Gareth Southgate έκανε λάθος στον τρόπο που αντιμετώπισε τον Jarell Quansah στον ρόλο του για την ομάδα της Αγγλίας για το Euro 2024.

Αν και αποκόπηκε από την προσωρινή ομάδα για το Euro μαζί με τον Curtis Jones, ο Quansah παρέμεινε στην ομάδα για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με την Ισλανδία. Παρά το γεγονός ότι οι Jones, James Maddison, Jack Grealish, Harry Maguire, Jarrad Branthwaite και James Trafford αποχώρησαν από την Εθνική πριν από την ήττα με 1-0, ο αμυντικός της Liverpool διατηρήθηκε. Αυτό ήταν φυσικά, σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου άλλου αμυντικού, ενώ ο Southgate εξήγησε ότι θα παρείχε στον Quansah την εμπειρία μιας αγωνιστικής στο Wembley.

Όμως, μιλώντας στο The Overlap, ο Rooney υποστήριξε ότι απλώς κατέστησε σαφές ότι ο 21χρονος δεν είχε καμία πιθανότητα να ταξιδέψει στη Γερμανία, εξηγώντας με βάση την εμπειρία του από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

«Πιστεύω ότι ο Gareth έπρεπε να τους είχε στείλει όλους στο σπίτι», είπε. «Είδα τον Quansah μετά το παιχνίδι. Ήμουν στο πλάι του γηπέδου κάνοντας δουλειά για την τηλεόραση και έβλεπα κάθε παίκτη να περπατάει στο γήπεδο μετά το παιχνίδι ή να περπατά τριγύρω.

«Μόλις ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, ο Quansah μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Είδε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, πήγε στα αποδυτήρια, έκανε ντους και μετά έφυγε. Τον ένιωσα, γιατί ήταν ο μόνος εκεί.

Πιστεύω ότι ο Gareth έπρεπε να τους είχε πει μόνο, «άκου, πήγαινε σπίτι, θα χάσεις το παιχνίδι, αν υπάρχει τραυματισμός, να είσαι έτοιμος» και να τους δώσει αυτές τις 24, 48 ώρες. Έπρεπε να είχε πει: «Εάν κάποιος τραυματιστεί, να είστε έτοιμοι σε περίπτωση που σας καλέσω, μετά πηγαίνετε τις διακοπές σας».

Συμμετέχοντας με τον Rooney για το πάνελ, ο Gary Neville συνέκρινε την κατάσταση με αυτή του Jermain Defoe πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία.

«Αυτό που είχε ζητηθεί από τον Jermain ήταν να φτάσει μέχρι την εκκίνηση του τουρνουά, γιατί υπήρχε πιθανότητα ο Wayne να μην είναι σε φόρμα και να μην ανακάμψει», εξήγησε ο Neville. «Αλλά στο τέλος ο Rooney ήταν μέσα, ο «μεγάλος» είναι πίσω. Ο Jermain ήταν μαζί μας για δύο ή τρεις εβδομάδες, ο οποίος ήταν ένας δημοφιλής παίκτης, σπουδαίος επαγγελματίας και έπρεπε όλοι να του πούμε αντίο. Ήταν μόνος του, οπότε ήταν δύσκολο».

Από την πλευρά του, ο Quansah εκτίμησε δημόσια τον χρόνο του με την Αγγλία, χρησιμοποιώντας στο Instagram για να τον περιγράψει ως μια «απίστευτη εμπειρία».

“Εύχομαι στα παιδιά ό,τι καλύτερο!” έγραψε ο σέντερ μπακ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com