Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ψήφους 19-1 παραμένει το VAR στην Premier League

Με ψήφους 19-1 παραμένει το VAR στην Premier League

Το VAR θα παραμείνει στην Premier League την επόμενη σεζόν και μάλιστα με τους ψήφους να είναι 19-1 υπέρ του, αφού μονάχα η Wolves ψήφισε αρνητικά, η οποία άλλωστε είχε θίξει το θέμα κατάργησης του.

Τελικώς, το VAR παραμένει κανονικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τη νέα σεζόν, με 6 όμως σημαντικές βελτιώσεις, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή σε ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα οι βελτιώσεις θα είναι οι εξής:

  • Διατήρηση υψηλού ορίου για παρέμβαση του VAR για μεγαλύτερη συνέπεια και λιγότερες διακοπές στη ροή του παιχνιδιού.
  • Μείωση των καθυστερήσεων στο παιχνίδι, κυρίως μέσω της εισαγωγής της ημιαυτόματης τεχνολογίας οφσάιντ (SAOT) και του διατηρούμενου υψηλού ορίου για παρέμβαση VAR.
  • Βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων μέσω μείωσης των καθυστερήσεων, ανακοινώσεων εντός του γηπέδου από τους διαιτητές μετά από αλλαγή απόφασης μετά το VAR και όπου είναι δυνατόν, βελτιωμένης προσφοράς επαναλήψεων στη μεγάλη οθόνη που θα περιλαμβάνουν όλες τις παρεμβάσεις VAR.
  • Συνεργασία με την PGMOL για την εφαρμογή πιο ισχυρής εκπαίδευσης του VAR για τη βελτίωση της συνέπειας, συμπεριλαμβανομένης της έμφασης στην ταχύτητα της διαδικασίας, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια.
  • Αύξηση της διαφάνειας και της επικοινωνίας γύρω από το VAR – συμπεριλαμβανομένων των διευρυμένων επικοινωνιών από το Match Center της Premier League και μέσω προγραμμάτων εκπομπής όπως το «Match Officials Mic’d Up».
    Η παράδοση μιας καμπάνιας επικοινωνίας VAR των ενδιαφερομένων, η οποία θα επιδιώξει να αποσαφηνίσει περαιτέρω τον ρόλο του VAR στο παιχνίδι σε συμμετέχοντες και φιλαθλους.
Το VAR παραμένει στην Premier League.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com