Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ασυνήθιστος τρόπος που απέρριψε Southampton & Leeds ο Gakpo

Ο ασυνήθιστος τρόπος που απέρριψε Southampton & Leeds ο Gakpo

Πριν ο Cody Gakpo ενταχθεί στη Liverpool από την PSV Eindhoven σε μια συμφωνία £37 εκατομμυρίων, ο επιθετικός είχε απορρίψει τις προσφορές από τη Southampton και τη Leeds με ασυνήθιστο τρόπο.

Ο Gakpo βρίσκεται επί του παρόντος στην Εθνική Ολλανδίας ενόψει του Euro 2024 και πριν ενταχθεί στην ομάδα μίλησε με δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου του Tom Hamilton του ESPN. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Hamilton ρώτησε τον Ολλανδό για δύο προσφορές που του έγιναν πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας το 2022.

Η PSV ήταν έτοιμη να πουλήσει τον αρχηγό της στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τη Southampton και τη Leeds να επιδιώκουν μια συμφωνία αξίας περίπου 25 εκατομμυρίων λιρών.

Ο σύλλογος του Gakpo φιλοξένησε την FC Volendam στην Eredivisie στις 31 Αυγούστου – μια μέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας – και θυμήθηκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να αποφασίζει σε ποιο σύλλογο θα ενταχθεί.

«Ήταν πολύ ταραχώδης ολόκληρος ο μήνας, πολλά πράγματα στο μυαλό μου και τα πάντα. Ήμουν συγκεντρωμένος, αλλά όχι τόσο συγκεντρωμένος», εξήγησε. «Οπότε ήταν αρκετά δύσκολο από ψυχική άποψη. Τότε, στο τέλος, τα έβαλα όλα στα χέρια του Θεού. Ζήτησα απλώς ένα σημάδι: αν σκόραρα μόνο μία φορά, θα πάω στη Southampton αν σκοραρα δύο φορές, θα παω στη Leeds και τρεις φορές, μένω.

Σκόραρα δύο φορές και το [τρίτο] ήταν σαν «αυτογκόλ, όχι αυτογκόλ;» και μετά αντικαταστάθηκα. Καθόμουν δίπλα στον Jordan Tezze, έναν από τους στενούς μου φίλους ακόμα και μιλήσαμε για την κατάσταση. Ήξερε ότι το έκανα ήδη, οπότε είπε «τώρα είναι πραγματικά στα χέρια του Θεού για το αν αποφασίσει αν είναι αυτογκόλ ή όχι».

Τελικά, ήταν ο στόχος μου, οπότε ήταν τρεις. Δεν θα μπορούσα να έχω πιο ξεκάθαρο σημάδι».

Τα δύο πρώτα γκολ του Gakpo ήταν προφανή, αλλά το τρίτο του το απέτρεψε μέσω του αρχηγού αντίπαλης ομάδας, του Mirrani, με την απόφαση για το ποιος θα απονεμηθεί το γκολ να μένει στους διαιτητές. Όπως εξήγησε, οι διαιτητές κατέληξαν ότι το γκολ ήταν του Gakpo, ο οποίος αποφάσισε έτσι τις προτεινόμενες μετακινήσεις στην Premier league να τις απορρίψει και να μένει στην PSV.

Ο ασυνήθιστος τρόπος που απέρριψε Southampton & Leeds ο Gakpo

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com