Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός στην Wigan ο Calvin Ramsay

Δανεικός στην Wigan ο Calvin Ramsay

Ο αμυντικός της ομάδας, Calvin Ramsay, παραχωρήθηκε με δανεισμό στην ομάδα της League One, Wigan, στην τρίτη φορά που παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τον σύλλογο.

Ο νεαρός έχει αντέξει μια δύσκολη περίοδο από τότε που εντάχθηκε στη Liverpool από την Aberdeen το 2022, με τους τραυματισμούς να πλήττουν την πρόοδό του.

Ο δεξιός μπακ εντάχθηκε στην Preston ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο δανεισμός κόπηκε τον Ιανουάριο λόγω έλλειψης εμφανίσεων, ενώ ούτε και το πέρασμα η ανταλλαγή από την Bolton πήγε καλύτερα.

Καθώς ο παίκτης και ο σύλλογος στοχεύουν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο, η Liverpool συμφώνησε γρήγορα για νέο δανεισμό με τη Wigan.

Ο Ramsay θα περάσει τη σεζόν 2024/25 στο Brick Community Stadium και θα είναι πολύ σημαντικό ότι θα συμμετάσχει με ομάδα του Shaun Maloney στην pre-season.

Είναι η τρίτη τέτοια συμφωνία που κλείνουν οι δύο σύλλογοι τους τελευταίους 12 μήνες, με τους James Balagizi και Luke Chambers να περνούν επίσης χρόνο στην ομάδα της League One.

Ο Σκωτσέζος γίνεται μόλις 21 ετών τον Ιούλιο, έχοντας αρκετό χρόνο στο πλευρό του, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχει παίξει λίγο λιγότερο από 10 ώρες ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια, παρότι είχε αγωνιστεί ως αλλαγή σε αγώνα Champions League το 2022.

Νέος δανεισμός για τον Ramsay.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com