Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Θέλω να είμαι ο Νο 1 στη Liverpool ή κάπου αλλού»

Kelleher: «Θέλω να είμαι ο Νο 1 στη Liverpool ή κάπου αλλού»

Ο Caoimhin Kelleher περιμένει να κάνει συζητήσεις με τη Liverpool κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς στοχεύει να καθιερωθεί ως Νο 1, αποδεχόμενος ότι αυτό μπορεί να έρθει «κάπου αλλού».

Η σεζόν που μόλις πέρασε ήταν μια επανάσταση για τον Kelleher, ο οποίος συμπλήρωσε εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια ενός μακροχρόνιου τραυματισμού του πρώτου τερματοφύλακα Alisson.

Ο Kelleher πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις – περισσότερες από όσες στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους μαζί – συμπεριλαμβανομένων 10 συμμετοχών στην Premier League, όπου έμεινε αήττητος σε κάθε αγώνα.

Αυτό έδωσε στον Ιρλανδό μια γεύση για τη ζωή ως βασικός και τώρα, τρία χρόνια μετά το άλμα του Adrian στο ρόλο της δεύτερης επιλογής, είναι έτοιμος να κάνει το «επόμενο βήμα».

Μιλώντας στον James Pearce της Athletic, παραδέχτηκε ότι θα ήταν «ανόητο» να περιμένει να ξεπεράσει τον Alisson ως Νο 1 της Liverpool – κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει «κάπου αλλού» αυτό το καλοκαίρι.

«Θα ήταν υπέροχο αν αυτό συνέβαινε στη Liverpool, αλλά δεν είμαι ανόητος. Ξέρω ότι ο Ali είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Kelleher.

«Πέρασα καταπληκτικά στη Liverpool. Ήταν ένα τρελό ταξίδι για μένα, το οποίο μου άρεσε πολύ. Αγαπώ τον σύλλογο, αγαπώ τους οπαδούς και έχω μια εξαιρετική σχέση με τους παίκτες και το προσωπικό. Είτε είναι εδώ στη Liverpool είτε κάπου αλλού, αισθάνομαι ότι το επόμενο βήμα για μένα είναι να γίνω Νο 1».

Ενώ ο Kelleher μίλησε σε παρελθοντικό χρόνο για την «καταπληκτική του θητεία» στο Anfield, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Pearce, παρέμεινε η αίσθηση ότι θα περιμένει τις συζητήσεις προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση για την αποχώρησή του.

«Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες», συνέχισε, έχοντας κάνει παρόμοιες συζητήσεις για το μέλλον του με τον Jurgen Klopp το περασμένο καλοκαίρι.
«Ο σύλλογος ήταν απασχολημένος με την αποχώρηση του προπονητή και τον διορισμό νέου. Με την άφιξη όλου του νέου προσωπικού, αυτές οι συζητήσεις θα γίνουν».

Όπως με κάθε παίκτη, ο Kelleher θα περιμένει να μάθει τα σχέδια του Arne Slot πριν οριστικοποιήσει τα δικά του, ιδίως με το διαφαινόμενο ενδιαφέρον για τον Alisson από τη Σαουδική Αραβία.

Ίσως θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία για τον 25χρονο να κάνει το επόμενο βήμα στη Liverpool, αν ο Alisson επιλέξει να ακολουθήσει τους Roberto Firmino και Fabinho στη Μέση Ανατολή, αν και θα υπάρξει αντίδραση για την παραμονή του Βραζιλιάνου.

«Είμαι περήφανος για τη φετινή σεζόν, έχω αποδείξει πραγματικά τον εαυτό μου», κατέληξε ο Kelleher. «Μου αρέσει να είμαι στη Liverpool και ελπίζω να έρθουν κι άλλα εκεί. Αλλά αισθάνομαι ότι έκανα τα χρόνια μου ως Νο 2. Η φιλοδοξία μου τώρα είναι να γίνω το νούμερο 1. Είμαι έτοιμος και ικανός».

Kelleher: «Θέλω να είμαι ο Νο 1 στη Liverpool ή κάπου αλλού»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com