Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον μου»

Kelleher: «Θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον μου»

Ο Caoimhin Kelleher σε νέα του συνέντευξη ξεκαθάρισε πως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του στη Liverpool, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη φιλοδοξία του να γίνει πρώτος τερματοφύλακας, καθώς και στην αποχώρηση του Jurgen Klopp.

Για τις ευκαιρίες της σεζόν που μας πέρασε, δήλωσε:

“ Πάντα προσπαθούσα να είμαι επαγγελματίας και να παραμένω συγκεντρωμένος γιατί όλα μπορούν να συμβούν και μπορεί να κληθείς να έρθεις. Αλλά παίζοντας κάθε εβδομάδα, ένιωθα πολύ πιο άνετα. Ήταν το καλύτερο συναίσθημα. ”

“ Η λήψη των αποφάσεών μου ήταν καλύτερη. Ήμουν στο είδος του ρυθμού που έχεις μόνο με το να παίζεις τακτικά. Υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός που ξέρεις ότι παίρνεις παιχνίδια. ”

“ Η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει όταν γνωρίζω ότι δεν παίζω μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά και την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Το να παίξω εναντίον της Manchester City εντός έδρας ήταν μεγάλο για μένα με τη μεταξύ μας αντιπαλότητα, νόμιζα ότι τα πήγα πολύ καλά. Σκέφτεσαι, «Είμαι ικανός να το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα σε υψηλό επίπεδο». Πήρα τη γεύση και θέλω να το κάνω συνέχεια. Η βασική μου φιλοδοξία είναι να είμαι ο Νο 1. ”

Για το μέλλον του πρόσθεσε:

“ Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος ήταν απασχολημένος με τον προπονητή που έφυγε και να βρει νέο. Με όλο το νέο προσωπικό που έρχεται, αυτές οι συνομιλίες θα γίνουν. ”

Για την αποχώρηση του Klopp:

“ Ήταν ο μόνος προπονητής που είχα ποτέ στη Liverpool. Μου έδωσε το ντεμπούτο μου, οπότε ήθελα να του πω ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για μένα. Είπε ότι είχα εξελιχθεί σε πολύ καλό τερματοφύλακα και ότι θα ακολουθούσε την καριέρα μου όπου κι αν πάω. Ήταν ωραία λόγια να τα ακούσεις. ” Είπε ο Ιρλανδός στην Athletic.

Ο Caoimhin Kelleher θα πάρει μια απόφαση για το μέλλον του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com