Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί γιατί ανακοίνωσε νωρίς την αποχώρηση του

Ο Klopp εξηγεί γιατί ανακοίνωσε νωρίς την αποχώρηση του

Ο Jurgen Klopp είχε την ευκαιρία το βράδυ της Τρίτης να μιλήσει για τελευταία φορά στον κόσμο της Liverpool στην M&S Bank Arena, εξηγώντας μεταξύ άλλων γιατί αποφάσισε να ανακοινώσει από τον Ιανουάριο την αποχώρηση του από το σύλλογο στο τέλος της φετινής σεζόν.

Μιλώντας προς τον κόσμο ο Γερμανός ανέφερε για την αποχώρηση του:

“ Δημιουργήσαμε μια πραγματικά καλή βάση για τον επόμενο προπονητή, ώστε ο σύλλογος να μπορεί να πάει από εκεί. Είναι πολύ σημαντικό τι αφήνεις πίσω σου. Η ομάδα είναι καλή. Θα υπάρξουν μερικές αλλαγές και η νεολαία έρχεται, οπότε κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον σύλλογο. ”

“ Η απόφαση να έρθω στη Liverpool, εκτός από το να παντρευτώ την Ulla, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Ήταν απίστευτο. Ήρθα εδώ όταν ήμουν σχεδόν 50. Είχα αρκετούς φίλους, αλλά έκανα φίλους για μια ζωή. ”

“ Πολλοί άνθρωποι δεν με πιστεύουν όταν λέω ότι τελειώνω από ενέργεια. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωί. Όντας προπονητής, δεν μπορείς να το κάνεις στο 90%. Πρέπει να είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού σου και δεν είμαι πια. Δεν μπορώ να είμαι εδώ ως απλός επιβάτης. ”

“ Φανταστείτε να παίζαμε εναντίον της Wolves, οι οικογένειες να τριγυρνούσαν στο γήπεδο και μετά να έλεγα είπα, «Παρεμπιπτόντως, φεύγω ». Αυτό δεν λειτουργεί. Ο σύλλογος θα είχε προβλήματα. ”

“ Όταν είσαι υπεύθυνος για έναν σύλλογο σαν αυτόν, πρέπει να παίρνεις λογικές αποφάσεις. Ήταν μια καλή σεζόν, όχι μια τέλεια σεζόν. Είναι μια βάση. Βοηθήσαμε τον νέο προπονητή ήδη, μη κερδίζοντας τα πάντα, ώστε να μπορέσει να βελτιώσει τα πράγματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τη συζήτηση του με τον Arne Slot:

“ Είναι καλός τύπος και ήταν πολύ καλή κουβέντα. Μίλησα σχεδόν με όλους από τη νέα ομάδα. Είναι πολύ καλός προπονητής. ”

“ Ο Arne ή όποιος άλλος έχει τον αριθμό μου και μπορεί πάντα να με καλέσει, αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. ”

Όσο για το τι μετανιώνει στον καιρό του στην ομάδα:

“ Να γίνω πρωταθλητής της Premier League και να μην κάνω παρέλαση. Γελοίος. Ταιριάζει κάπως στη Liverpool που περνάει από τα σκ*τα. ”

Ο Jürgen Klopp μίλησε προς τον κόσμο της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com